Jump to content



Προβλημα με επιδότηση στην Wind


z3et

Recommended Posts

Λεποοοον...

Πριν περιπου ενα χρονο ο αδερφος μου εκανε συνδεση με την Wind. Τοτε του δινανε επιδοτηση Χ € να παρει κινητο. Αυτος δεν το εκανε γιατι δεν τον ενδιεφερε τοτε. Εφτασε ο καιρος τωρα ομως που θελει να παρει (χρειαζεται) ενα καινουριο.

Αυτα τα Χ € υπαρχουν ακομα αλλα του ειπαν πως αυτο εχει γινει ως "χαρη", δηλαδη θα επρεπε να ειχε χρησιμοποιησει τοτε, οταν εκανε την συνδεση, την επιδοτηση αλλιως μετα "χανοταν". Τωρα εχει κολλησει λοιπον και μπορει να αγορασει συσκευη μονο απο την Wind. Το θεμα ειναι πως η Wind εχει: χαλια τιμες, χαλια ποικιλια, χαλια διαθεσιμοτητα.

Η λυση ειναι, η συνεργασια που εκανε η Wind με τα Public αλλα δεν μπορει να μεταφερει την επιδοτηση του εκει γιατι (ολα αυτα του τα ειπαν στο καταστημα) "δεν φαινεται" στο συστημα.

Εγω αυτο με την επιδοτηση θυμομουν πως δεν λειτουργει καθολου ετσι, στην ανανεωνουν καθε χρονο και εσυ αγοραζεις οτι θελεις, απ' οποιο συνεργαζομενο καταστημα θελεις (πχ εχεις επιδοσητη Vodafone και πας στο Πλαισιο και αγοραζεις κατι... εχεις Cosmote και πας Γερμανο κλπ κλπ).

Τι μπορουμε να κανουμε τωρα? Καταρχας του λενε αληθεια?

Link to comment
Share on other sites

Ισχύει αυτό που λένε οτι δεν φενεται στο σύστημα. Η όλη φάση είναι στην ευθύνη του υπαλλήλου.

Εγώ ρώτησα στο Public επειδη δεν πιστεψα τον υπάλληλο, "δε φαινόταν τιποτα για επιδότηση στο σύστημα" μου είπαν.

Link to comment
Share on other sites

Απλά την επιδότηση την παίρνεις όταν στην δίνουν, ενώ το παλικάρι δεν την πήρε τότε και τώρα δεν ξέρω πως την παίρνει. Αν ήταν όταν έπρεπε θα μπορούσε και από Γερμανό κτλ κτλ γιατί θα φαινόταν στο σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση που είχε κάνει ο αδερφός σου "wallet" στο κατάστημα Wind (δηλαδή κράτηση του ποσού της επιδότησης), και εφόσον έχει περάσει και ένας χρόνος από τότε πράγματι το κάνουν χαριστικά, ισχύει αυτό που σου λένε στην Wind και στο Public. Θα πρέπει να ξαναπάει στο κατάστημα ώστε οι υπάλληλοι να κάνουν μια ειδική διαδικασία, ώστε να "απελευθερωθεί" η επιδότηση και να μπορούν να την δουν και οι συνεργάτες της Wind (a.k.a. PUBLIC).

Μετά θα μπορεί να πάει σε ένα Public και να πάρει ότι θέλει με το ποσό της επιδότησής του.

Link to comment
Share on other sites

Ναι εχει περασει ενας χρονος. Τωρα για το Wallet που λες δεν το γνωριζω (και ουτε αυτος το γνωριζει βασικα). Απλα του ειπαν επειδη εχει μεγαλο παγιο κλπ κλπ (καναμε και συνδιαστικη συνδεση του σταθερου εκει) του "κρατησαν" το ποσο της επιδοτησης για να το χρησιμοποιησει οποτε θελει.

Αλλα δεν εχει νοημα απο την στιγμη που δεν εχουν κανενα νεο smartphone (εκτος του iPhone 5) οποτε ψαχνομαστε μηπως γινει κατι με τα Public... αλλα οσες φορες ρωτησε του εριξαν ακυρο...

Link to comment
Share on other sites

και τι σοι συνεργασία κάνανε αν δεν "φενεται" στο σύστημα. Στον Γερμανό πώς φένονται από Cosmote? Τόσο δύσκολο έχει γίνει το copy/paste της database των πελατών ?

To "copy/paste της database των πελατών". Να ΄σαι καλά! Μ΄ έκανες και γέλασα!

:jump1:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.