Jump to content



Αναλώσιμα εκτυπωτών


ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος προμηθευτής/ηλεκτρονικό κατάστημα για φτηνά αναλώσιμα εκτύπωσης; Ενδιαφέρομαι κυρίως για χαρτί, καθώς ο ένας πάκος έφτασε την αξία της πεντάδας που αγόραζα κάποτε από προμηθευτές επαγγελματιών. Πέρα από τα χαρτικά, τι παίζει με τα κιτ αναγόμωσης; Ισχύει ότι τα καινούρια μελανοδοχεία έχουν τσιπάκι για να αποτρέπουν την επαναχρησιμοποίησή τους. Ο αδερφός μου έχει πολυμηχάνημα της ΗΡ και υποχρεώνεται να αγοράζει μόνο τα αυθεντικά. Ακόμη και κάποια αντίγραφα, πχ @work, δεν αναγνωρίζονται πάντα. Πώς γίνεται όμως και η ΗΡ επαναχρησιμοποιεί τα μελανοδοχεία που τής επιστρέφονται για ανακύκλωση; Μήπως είναι οικονομικότερο να αγοράσω έναν εκτυπωτή λέιζερ;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Υπάρχουν αρκετοί. Αν μπεις στο www.skroutz.gr , ψάξε συμβατά μελάνια και θα σου βγάλει αρκετά. Η αδερφή μου δουλεύει σε κάποιον από αυτούς. Αν θέλεις στείλε προσωπικό μήνυμα να σου πω σε ποιον.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.