Jump to content



site για ηχεια?????


ΝTG

Recommended Posts

Δεν ξερω αν επρεπε να μπει σε αυτο το μερος του forum αλλα μιας που εχει να κανει με ηχεια....!

Θελω να αγορασω ηχεια ΓΙΑ ΑΜΑΞΙ (δεν φωναζω αλλα ειπα να το κανω πιο ευδιακριτο) και ψαχνω καποιο site που να πουλαει!!!

Επισης εχω να εκφρασω και μια απορια!!!

Εστω οτι εχω ενισχυτη 23Watt .Δεν μπορω να τροφοδοτησω ηχεια 80watt (RMS και τα δυο νουμερα) με αυτον τον ενισχυτη?????Ξερω οτι πεφτει κομματακι μικρος και καλο 8α ηταν να ειχα 50αρη ενισχυτη αλλα αντι να βαλω μικροτερα ηχεια σκεφτηκα μηπως τα μεγαλυτερα παιζαν πιο καθαρα σε σε εντασεις που αντεχει ο ενισχυτης(και τα αυτια μου) ασχετα αν δεν παιξουν ποτε στο οριο!!Ξερει κανεις τι παιζει??Με προβληματισε ενας μαγαζατορας λεγοντας οτι θα μπουκωνει το ηχειο και οτι δεν θα μπορει να παιξει σχεδον καθολου ικανοποιητικα και καποιο μικροτερο θα εκανε σαφως καλυτερη δουλεια!

Δηλ σωνει και καλα τα 80αρια ηχεια θα πρεπει να ειναι στο διαπασων για να μην μπουκωνουν??Πιο χαμηλαδεν δε θα παιζουν?Για βοηθειστε λιγακι ρε παιδια...!

Τhanks

:flower:

Υ.Γ

Ελπιζω να δει το post αυτο ο ΓιαγκΤ με την πολυτιμη ατζεντα του!!:hi:

Link to comment
Share on other sites

23 στο καναλι!(το νομιζα προφανες).Δεν ειναι ξεχωρος ενισχυτης.Ο ενισχυτης απο το cd-player einai!

Σιγουρα οταν ο ενισχυτης παιζει δυνατα βγαζει και τν μεγιστη παραμορφωση!Για αυτο εξαλλου μετρανε την ισχυ σε καποια συγκεκριμενη παραμορφοση(0.3% αν δεν απατωμαι!)

Αλλο ρωταω!

Εστω οτι ο ενισχυτης παιζει απο τα 1/10 εως τα 5αντε 6/10 των δυνατοτητων του!Ο μαγαζοτορας λεει οτι δεν θα μπορει να οδηγησει το ηχειο σε αυτην τη σταθμη και θα μπουκωνει(ακομα και χαμηλα -χωρις να το πιεσω).

Εγω απο την αλλη σκεφτηκα να βαλω 80αρια ωστε λογω των αυξημενων(θεωρητικα) δυνατοτητων τους να ακουω λιγο πιο καθαρα απο καποια αλλα αντιστοιχα 40αρια!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.