Jump to content



Iphone 4 16gb Black + iskin revo 4


ison

Recommended Posts

Καλησπερα

Ηρθε ο καιρος να αποχωριστω το Iphone μου οποτε και το βαζω σε αγγελια.Προκειται οπως λεει ο τιτλος για το Iphone 4 16 gb μαζι με ΟΛΑ τα κουτια του (και τα συναφι ...ακουστικα-φορτιστης) καθως και μια θηκη iskin revo4 black. (δινει λιγο ογκο στο κινητο αλλα κατα την αποψη μου δεν υπαρχει τπτ καλυτερο αυτη την στιγμη για θηκες iphone 4)

Τιμή:330 ΕΥΡΩ

Γνωριζω οτι ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη (συνηθως παιζουν στα 300 ευρω) αλλα ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να σας κοψω 100 ΕΥΡΩ αν βρειτε εστω και την πιο μικροσκοπικη γρατζουνια οπουδηποτε στο κινητο.

Ειναι πραγματικα σαν καινουργιο αν το βγαλετε εκτος θηκης.Απο την ημερομηνια αγορας του μεχρι και σημερα φοραει θηκη iskin (καλυπτει το 95% του κινητου μπρος πισω) και EXTRA ζελατινα οθονης. Το κινητο δεν εχει δουλευτει ΠΟΤΕ εκτος θηκης. Η οθονη του φορουσε οπως ειπα extra ζελατινα (περαν του πλαστικου προστατευτικου της θηκης) απο τα πρωτα δευτερολεπτα ενεργης ζωης του.Η θηκη επισης ειχε προστατευτικο στην θυρα φορτισης (απο τα σημεια που πιανει σκονη/βρωμια ειναι το χειροτερο) με αποτελεσμα να ειναι αθικτη.

Η μπαταρια εκτος ελαχιστων περιπτωσεων εχει ευλαβικα αποφορτιστη τελειως πριν φορτιστη παλι στο 100% και βρισκεται σε αριστη κατασταση.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ με jailbreak ΠΟΤΕ και ειχε αγοραστει μεσω wind. Εγγυηση δεν υπαρχει πλεον.Λογος αγορας: λεω να δοκιμασω και android κινητο για αλλαγη.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ...

Στελνω και επαρχια ΕΦΟΣΟΝ προηγηθει καταθεση σε λογαριασμο μου και αναλάβετε τα εξοδα του courrier.

Περιοχη: Αργυρουπολη - Αθηνα

Η αγγελια παιζει και σε αλλα forum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.