Jump to content



προβλημα με την οθονη


SpiritNox

Recommended Posts

Γεια σας παιδια...

Νομιζω πως η οθονη του υπολογιστη μου εχει προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας για να σιγουρευτω και να δω τι θα καω με αυτο.

Λοιπον εχθες το ρωι επαιζα μια χαρα στον υπολγιστη και το απογευμα οταν πηγα να τον ξανανοιξω αν και ανοιξε ο υπολογιστης δεν εκανε αυτο το "μπιπ" που κανει καθε φορα για να ανοιξει η οθονη και δεν ανοιξε.Πειραξα λιγο τα καλλωδια κτλ και την δετερη φορα που προσπαθησα ανοιξε η οθονη αλλα κολλησε στο πρωτο δευτερολεπτο πριν καν αρχισουν τα windows. Απο τοτε οποτε προσπαθω να ανιξω το pc η οθονη δεν ανοιγει.

Με το καλλωδιο ενωσα την θονη με το λαπτοπ η οποια ανοιξε αλλα εδειχνε μονο το φοντο του λαπτο και τπτ αλλο αν και εγω ειμουν στο ιντερνετ πχ... καμια ιδεα;;

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών έχει η μητρική σου? Αν ναι, κάνεις έναν κόπο να βγάλεις την κάρτα γραφικών σου και να συνδέσεις την οθόνη σου στην ενσωματωμένη?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.