Jump to content

Serial Killer

Premium Members
  • Posts

    274
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Serial Killer

  • Γενέθλια 18/08/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ελάτεια
  • Ενδιαφέροντα
    Tecnology, Overclocking...
  • Επάγγελμα
    Electronics

Serial Killer's Achievements

  1. Serial Killer

    Show your desktop

    Εδώ είναι και η δικιά μου. Απλό αλλά μ' αρέσει. :whistling Μήπως ξέρει κάποιος πώς να κάνουμε και το player κάτω από την ώρα να παίζει με το WMP, γιατί το ini του είναι γραμμένο για iTunes. Update Τελικά έβαλα άλλο player και απλά του άλλαξα γραμματοσειρά.
  2. Μπήκα στο site της αλλά δε βρήκα κάτι που να το αναφέρει, θα δώσουν όμως, δε γίνεται...
  3. Έλεγχος διαθεσιμότητας VDSL ανά εταιρία: Forthnet Cyta Wind OTE
  4. Για Λαμία πάντως που ρώτησα τον ΟΤΕ μου είπαν πώς δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα μας έρθει.... Btw... 4 μέρες τώρα καλώ την τεχνική υποστήριξη στο 13888 και δεν το σηκώνουν. Αν θέλετε να μιλήσετε με την τεχνική υποστήριξη, καλέστε στο 13888 και επιλέξτε να μιλήσετε με το εμπορικό κομμάτι και με το που θα το σηκώσουν πείτε τους να σας συνδέσουν με το τεχνικό τμήμα. (δουλεύει) :turn: Αλλιώς τεχνική υποστήριξη γιόκ.
  5. Serial Killer

    Αρκετά γρήγορο VPN/proxy μέσω εξωτερικού.

    :meeting: Ok, μια πρόταση εκανα, γιατί το χρησιμοποιώ κατα διαστήματα και με έχει ψιλοβολέψει. Δεν είπα πώς είναι μονόδρομος η λύση μου, φυσικά υπάρχουν κι άλλες.
  6. Serial Killer

    Αρκετά γρήγορο VPN/proxy μέσω εξωτερικού.

    Μπορώ να συ προτείνω αυτό το οποίο ονομάζεται Tails και είναι λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Linux. Πλήρης ανωνυμία, αλλά Linux, δε λέω καλά τα Linux αλλά ο περισσότερος κόσμος έχει μάθει πάνω σε Windows. Μην τρέξεις το iso σε VM διότι ότι και να κάνεις τα Windows είναι trackable. Αν θες να χρησιμοποιήσεις proxy σε browser μόνο κατεβάζεις αυτό το οποίο ονομάζεται Tor και δεν κάνει χρήση μόνο ενός proxy αλλά μίας αλυσίδας proxy (όπως γίνεται και στο Tails απλά εδώ μιλάς για τη θωράκιση ενός browser μόνο ενώ στο Tails για όλο το data που μπαίνει και βγαίνει από το pc) για να σου προσφέρει ακόμα πιο ανώνυμη περιήγηση στο internet. Όταν θα το ανοίγεις θα σου τρέχει ένα παραθυράκι για να σε συνδέσει σε ένα relay και μετά θα σου ανοίγει Mozilla με κάποια πρόσθετα ενεργοποιημένα και όλο το setup έτοιμο για να surfάρεις ανώνυμα. Αν έχω πεί κάτι στραβό, διορθώστε με και ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι με το πρόβλημά σου.
  7. Άστα να πάνε!!! 80αράκι, μου ζήτησε φίλος ηλεκτρολόγος για να μου περάσει ρεγκλέτα πολυκατοικίας με δύο διαμερίσματα ΜΟΝΟ! :-O
  8. Πολύ καλός οδηγός, ευχαριστώ πολύ!
  9. Οκ!!! Θεεεεγκ γιουυυυυυυ :thank_you2:
  10. aha! Ουσιαστικά σε style "Papatsonis" το βλέπω να γίνεται! χαχαχαχα Ωραία... και αν το πρόβλημα είναι η καλωδίωση, πώς τραβάω καλωδιάκι στον 2ο? μέσα από τα υπάρχοντα κανάλα στον τοίχο?:turn:
  11. χαχαχαχαχαχαχαχ το σκεφτόμουν την ώρα που εγραφα το πόστ!!! χαχχχαχαχχαχα Λοιπόν... Any ideas για το φισάκι?
  12. Έχω δει σε φωτογραφίες οτι υπάρχει φισάκι το οποίο κουμπώνει κατευθείαν πάνω στη ρεγκλέτα. θα ήθελα να μάθω λοιπόν πώς ονομάζεται και εαν μπορώ να το ζητήσω από κατάστημα. Και μετά με τι είδους εργαλείο μπορώ να μετρήσω τη γραμμή. Ένας μπακάλικος τρόπος που σκέφτηκα, είναι επειδή ο διαμοιραστής της πολυκατοικίας είναι σχεδόν έξω από τη πόρτα του διαμερίσματος μου να χρησιμοποιήσω αυτό το φισάκι που φεύγει από τη ραγκλέτα και δίνει θυληκό τηλεφωνικό βύσμα και να φέρω καλώδιο από εκεί κατευθείαν στο ρούτερ.... Οποιαδήποτε άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη! :jump1:
  13. Serial Killer

    Καρτα στον φουρνο

    ε δεν είναι ακριβώς φούρνος... :/ σορρυ.. είναι heatgun...
  14. Serial Killer

    Καρτα στον φουρνο

    χαχαχαχα!!! ναι!! :PP Τελικά η καρτούλα έβγαλε 4-5 benchάκια με το Dirt 3 σε ανάλυση FullHD 1080p με Όλα τα settings HIGH και φίλτρα TOP 8xMSAA ή κάπως έτσι! δε θυμάμαι συγχωρέστε με! Και όλα αυτά με average FPS 35! νομίζω καλά ήταν! Τώρα "ψήνω" τον θείο μου για το laptopaki που έλεγα παραπάνω!! Άααααντε να φουρνίσω και τίποτε άααααλλο!! χαχααχχαχα :dance3::dance3::dance3::dance3:
  15. Serial Killer

    Καρτα στον φουρνο

    Ένα έχω να πω! Πρίν λίγο έψησα και ξεφούρνισα μια 9800GT με άπειρα κόκκινα artifacts.. Μετά το ψήσιμο, πετάει!!! Τώρα περνάω drivers και ξεκινάω ένα benchάκι από Dirt3... Έτσι για το γαμώτο.. αν και η κάρτα κανονικά δεν είχε χρήση προηγουμένως τρελή... Περισσότερο οικιακή θα την έλεγες! Anywayz.. Sorry που δεν έχω photos, αλλά όλα έγιναν στα μπάμ. Ελπίζω να δουλέψει για αρκετό διάστημα μέχρις ότου αλλαχτεί! ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!! Μητρική από VAIO! Το λαπτοπάκι ξεκινάει με artifacts όταν είναι κρύο και όταν δουλέψει λίγο δεν ανοίγει καν! Προθερμαίνεται!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.