Jump to content



Προβλημα με 7970.


fpapados

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.εχω την msi 7970 oc μολις της ανεβαζω την συχνοτητα κ την μνημη απο τον catalyst μου κανει κολληματα, και κανει και ενα θορυβο γενικα σαν μοντεμ.???:suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε με MSI afterburner να ανεβάσεις τα ρολόγια και όχι από της AMD. Επίσης δώσε και ένα boost στο powerlimit βάλτο +20 στην αρχή και δές πως πάει και μετά +10 και παίξτο λίγο τέλος πάντων. Όταν σε κάνει τα κολλήματα, τι θερμοκρασία πιάνει ? Για το coil whine δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μπορείς να επικοινωνήσεις βέβαια με το κατάστημα που την πείρες ή με την ίδια την εταιρία να δεις αν μπορούν να την δεχτούν ως RMA και να σε στείλουν καινούργια. Είναι ανάλογα το ποσοστό θορύβου που κάνει και πόσο δυνατός είναι, αν λες ότι κάνει σαν modem τότε πρέπει να ακούγεται αρκετά. Εγώ θα την έστελνα πάντως για RMA αν ο θόρυβος που κάνει είναι αυτός που φαντάζομαι... ;)

Link to comment
Share on other sites

Μα Οβρερκλοκ μπορείς να κάνεις! Θα κατεβάσεις το Msi afterburner θα βάλεις την επιλογή για Unofficial overclocking και την πας όπου θες..

GUIDE to Enabling "Unofficial Overclocking" in MSI Afterburner

Και δεν μπορώ να καταλάβω τι θες..

Μας λες η κάρτα σου εκεί που παίζεις σκαλώνει..

Μετα μας λες ανεβάζω ρολόγια σκαλώνει..

Μετα μας λες με Defult settings είσαι οκ..

Επίσης σου κάνει θόρυβο και σε παιχνίδια και σε βίντεο..

Το O/C σε νοιάζει? αφου η κάρτα σου δεν δουλεύει σωστά..

Link to comment
Share on other sites

Οκ.ίσως να το διατύπωσα εγώ λάθος. Χτες δεν μου εκανΕ θόρυβο παρά μόνο σε κάτι βίντεο που έγραφε το fraps 1000+ fps. Με τα defaut settins στην αρχή έπαιζε οκ. Κατέβασα το afterburner και την σήκωσα λίγο. Αλλά κόλλαγε. Οπότε την ξαναγύρισα στο stock. Κολλάει κ εκεί τώρα. Μια έτσι μια αλλιώς μου κάνει για αυτό βλέπεις ότι δεν είναι standar αυτά που λέω. Αφού ότι νανε κάνει!

Link to comment
Share on other sites

Αν σου κολάει με στοκ ρυθμίσεις (και δοκίμασες να αλλάξεις drivers), στείλε την πακέτο στην msi. Και σταθερή να ήτανε προσωπικά πάλι θα τους την έστελνα μόνο για το θόρυβο. Η msi έχει υπόληψη σαν εταιρία και το πιο πιθανό είναι να σου την αντικαταστήσουν με άλλη ζελατινάτη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.