Jump to content

a64 + chieftek

tomhel

Recommended Posts

Ρε παιδια παιζουν οι μητρικες για Α64 (754) με τα κουτια και τροφοδικα (chieftec 340w) ATX...??

χαζη ερωτηση , αλλα καλιο γαιδουροδενε , παρα.....

:wall:

THNX....

μια χαρα παιζουν υπο την προυποθεση να μην κλοκαρεις γιατι θα ζορισεις το τροφοδοτικο....επισης να μην βαλεις της παναγιας τα ματια επανω απο συσκευες γιατι 340 βατ για νεο μηχανημα ειναι εγκλημα..............

(βασικα δεν καταλαβα πολυ καλα την ερωτηση και απαντω οπως την εξελαβα)

πάνω κάτω τα ίδια είναι, αν έχει το τροφοδοτικό σου +12vATX τότε λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, με τις υπόλοιπες συσκευές που έχεις και τώρα... και φυσικά να μη περιμένεις και καλό oc όπως είπε και ο greekfarma αλλά αυτά θα τα δεις στην πορεία...

farma...................................................ο επομενος που θα με πει ετσι θα εισηγηθω ban για 1 μηνα.....γκρρρρρρ

@Snips:γενικα να ξερεις οτι οι ντεσκτοπ σημερα θελουνε πανω απο 400 βατ...επισης να ειναι και ποιοτικο.......το τσιφ τεκ ειναι καλη λυση αλλα αμα το βρεις με παραπανω απο 360 καλο θα ητανε......(δεν ασχολουμε με τσιφ τεκ και δεν ξερω ποια ειναι τα επομενα βατ και την τιμη τους)......θα σου προτεινα μια βολτα απο το φορουμ των τροφοδοτικων να διαλεξεις καποιο αλλο δοκιμασμενο στο μπατζετ που διαθετεις.

Εντάξει μη γινόμαστε και παρανοϊκοί με τα τροφοδοτικά, γνωστός thelab-ιτης παίζει μια χαρά με τον 3000+ 64ρη του στα 2.5GHz και ένα chieftec 360w. Τώρα αν πάμε για πολλά περιφεριακά, δίσκους, ανεμιστήρες κλπ. τότε ανεβαίνουμε και στο τροφοδοτικό.

μαλλον δεν ηταν πολυ ξεκαθαρο το ποστ μου........φυσικα το 360αρι τσιφ τεκ με ενα σκληρο ενα ντ βι ντι ενα αντιγραφικο μια καρτα γραφικων μια ηχου και 2 ανεμιστηρια ειναι μια χαρα.......απλα εγω υπεθεσα οτι το συστημα θα ειναι αναλογο με των περισσοτερων εδω μεσα......3-4 δισκους......καμια χαη εντ καρτα γραφ και μπολικα ανεμηστιρια.......σορρυ αν κουρασα

στην τελικη πες μας τι μηχανημα θα ειναι να σου πουμε εαν θα αντεξει το 360αρη.φιλικα

βασικά με 1800 DLT3C με volcano 7 στα 2200 σε NF-7S kai 2 x250

2 80άρηδες απλούς, 1NEC 2500, 1 DVD-ROM Samsung, και 9800pro με VGA silencer και άλλους 2 system fans

να τροφοδοντούνται από ένα Sinotec!!!!!!!!!300W που έχω δεν έχω αντιμετωπίσει το πραμικρό πρόβλημα...:p

Γιαυτό ρώτησα .Επειδή μέχρι στιγμής δεν έκρινα απαραίτητη την αγορά ενός καλύτερου τροφοδοτικού. Αλλάτώρα που αλλάζω πλατφόρμα .....

Ενα απλο Α64 (3000+) με μια 9600 εναν 80 hd και κανα 2 αταπια....τπτ το ασυνηθιστο....

Η απορια μου ηταν βασικα για τις τασεις και το μολεξ της μητρικης...Αφου μου λετε οτι ειναι ιδιες με αυτες των ΧΡ ........NO PROBLEMO.....:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.