Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

Captain έγραψε:
παιδια ξερει κανεις που πουλαν ετσι καλα mouce pad?εκτος πλαισιο και eshop δεν μου αρεσε κατι.θελω να ειναι μεγαλο και σε καποια προσιτη τιμη...αν γνωριζει καποιος κανα μαγαζακι η πουλαει κανεις...Ευχαριστω

Είχα πάρει απο τον koum-lee αυτό. Αν και είχα steelpad, τελικά και αυτό πολύ καλό είναι. Εαν του έχει ξεμείνει κανένα, καλώς. Είναι και οικονομικό!

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
  Captain έγραψε:
παιδια ξερει κανεις που πουλαν ετσι καλα mouce pad?εκτος πλαισιο και eshop δεν μου αρεσε κατι.θελω να ειναι μεγαλο και σε καποια προσιτη τιμη...αν γνωριζει καποιος κανα μαγαζακι η πουλαει κανεις...Ευχαριστω

Aν θες κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλο, ψαξε για τα Steelseries.

Εγω εχω το Steelseries heavy QCK, απλα τα σπαει.

Υ.Γ. η τιμη του δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιεταιρα προσιτη... :p

εγω δεν θα ελεγα steel series μονο και μονο για την τιμη. 45 ευρω ... νταξ ειναι καλο, αλλα για mousepad τα χιλιομετάνιωσα. Καλύτερα σε σουβλάκια :D

θεωρητικά είναι απο τους πλέον αθόρυβους για υπόγεια έργα (85db στα 3μέτρα) - θα δούμε στην πράξη!

redgiwrgos έγραψε:
Μαμώ την τύχη μου!!!!!!!

Μου έκλεψαν ποδήλατο που πήρα τον Ιούνιο!!!:brutal003::brutal003:

Περαστικά! Το είχες με κλειδαριά; Τι μάρκα;

redgiwrgos έγραψε:
Μαμώ την τύχη μου!!!!!!!

Μου έκλεψαν ποδήλατο που πήρα τον Ιούνιο!!!:brutal003::brutal003:

πως που ποτε ?

Ποσο?

Το είχα με κλειδαριά έξω από ΑΒ Βασιλόπουλο σήμερα το απόγευμα. Giant Boulder ήταν + μπρος-πίσω φώτα + κοντέρ + σέλα αγορασμένη ξεχωριστά + ξεχωριστά αγορασμένα πετάλια, έδωσα περίπου 350-400€.

redgiwrgos έγραψε:
Το είχα με κλειδαριά έξω από ΑΒ Βασιλόπουλο σήμερα το απόγευμα. Giant Boulder ήταν + μπρος-πίσω φώτα + κοντέρ + σέλα αγορασμένη ξεχωριστά + ξεχωριστά αγορασμένα πετάλια, έδωσα περίπου 350-400€.

Με τι κλειδαριά το είχες (μάρκα/μοντέλο); Είμαι στο ψάξιμο αυτές τις μέρες.

Φωτια να τους κάψει ρε! Αληταράδες! Με λοστο στα μούστρα να τους χτυπάς να τους κάνεις την μούρη κυμά!

NickL έγραψε:
Με τι κλειδαριά το είχες (μάρκα/μοντέλο); Είμαι στο ψάξιμο αυτές τις μέρες.

Οι καλες εχουν κανενα 70αρι

Αλλα να ξερετε οτι ολες οι κλειδαριες ανοιγουν.

Εμενα η κλειδαριά είναι από χοντρή λαμαρίνα και ανοίγει με blutooth από το κινητό μου. Είναι custom :p

Αλλα σπάει εύκολα... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.