Jump to content

xrist

Premium Members
  • Posts

    4.698
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Ψαρεμα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.476 Εμφανίσεις προφίλ
  • subzero

  • vic

  • tommybertsen

  • p55

  • Peter Pan

  • god

xrist's Achievements

  1. xrist

    Ψηφιακός ήχος 5.1 απo pc σε ενισχυτή .

    Ηδη υπάρχει έτοιμη ινα που είναι καρφωμένη πάνω στον ενισχυτή μου, από τον προηγούμενο υπολογιστή μου (ένα λάπτομ με SPDIF out και ικανοποιητικό ηχο). Στο νέο pc αναγκαστικά θα πάω σε μια φθηνή κάρτα ήχου μόνο και μόνο για το SPDIF . Από 47 μητρικές microATX στο skroutz βρήκα μόνο 6 που διαθέτουν SPDIF και αυτές είναι πάνω από 110€, Οπότε με μια κάρτα ήχου κοντά στα 30-40€ ίσως και μεταχειρισμένη μπορώ να ''παρηγορηθώ'' που δεν επέλεξα μητρική πχ αυτή, την πιο φτηνή με SPDIF.
  2. xrist

    Ψηφιακός ήχος 5.1 απo pc σε ενισχυτή .

    Αυτό ακριβώς θέλω.. και η ερώτηση είναι: Ήχος από την κάρτα γραφικών μέσω audio extractor (οπτική), ή ήχος από κάρτα γραφικών (οπτική). Ποιος από τα δυο θα είναι πιο ποιοτικός;
  3. xrist

    Ψηφιακός ήχος 5.1 απo pc σε ενισχυτή .

    Πως δεν με παίρνει. Έχουν όμως καλή ποιότητα, η να πάω σε ακριβότερη; Ηδη η Creative Sound Blaster Z πωλείται μεταχειρισμένη στα 40€ Απλά ρώτησα αν έχει δοκιμάσει κανείς τον πιο πάω audio extractor..η την εξωτερική Soundblaster Omni να μου πει εντυπώσεις, μήπως και αποφύγω να βάλω εσωτερική κάρτα.
  4. xrist

    Ψηφιακός ήχος 5.1 απo pc σε ενισχυτή .

    B460M DS3H (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global WWW.GIGABYTE.COM Intel® B460 Ultra Durable Motherboard with GIGABYTE 8118 Gaming LAN, PCIe Gen3 x4 M.2, Anti-Sulfur Resistor, Smart Fan 5, DualBIOS™ Supports 10th Gen Intel®...
  5. xrist

    Ψηφιακός ήχος 5.1 απo pc σε ενισχυτή .

    Μακάρι να είχε HDMI ο ενισχυτής μου.. Είναι παλαιότερης γενιάς. Μόνο SPDIF & Coaxial. Σύνδεσα τα 5.1 κανάλια της μητρικής ( με το λογισμικό της realtek) στην απευθείας RSA 5.1 in του ενισχυτή ......ο ήχος χάλια (προφανώς αναλογικός? ) Επίσης σύνδεσα με HDMI PC -TV και TV-ενισχυτής με οπτική , αλλά μου δίνει μόνο 2.0 digital. H TV δεν διαθέτει ρύθμιση 5.1 . Χρειάζομαι οπωσδήποτε spdif απευθείας στον ενισχυτή..
  6. Παιδιά η μητρική μου δεν βγάζει ψηφιακό 5.1 SPDIF ή Coaxial για να στείλω ήχο στον ενισχυτή μου. ( ταινίες DD η DTS). Βρήκα αυτό για να πάρω τον ήχο από την κάρτα γραφικών. ( GeForce GTX 1650 Super) Θα κάνει δουλειά; ή να πάω σε καμιά κάρτα ήχου όπως αυτή Creative Soundblaster Omni (σε ένα βίντεο review ο τύπος λέει ότι δεν έχει αξιόλογο ψηφιακό 5.1) Βλέπω επίσης και μεταχειρισμένη Creative Sound Blaster Z, Την έχει δοκιμάσει κανείς με οπτική στον ενισχυτή σε ταινίες DD DTS; Καμιά πρόταση όσο το δυνατόν οικονομική;
  7. Αν δεν έχεις συλλέκτη, βάλε να μαζεύει τα σκουπίδια που ξεφεύγουν. Αν δεν έχεις συλλέκτη, βάλε να μαζεύει τα σκουπίδια που ξεφεύγουν.
  8. xrist

    WD Elements 1TB - Δεν βλέπω τα αρχεία

    Ναι μια χαρά! Το αγόρασα τελικά... Thanks to f117
  9. xrist

    WD Elements 1TB - Δεν βλέπω τα αρχεία

    Το MiniTool Power Data Recovery Free μου βρήκε όλα τα αρχεία!!! Μόνο που πρέπει να το ''αγοράσω'' για να τα σώσω, αφού το free σου δίνει μόνο 1GB για ανάκτηση. Το ευχάριστο είναι ότι ''είδα'' τα αρχεία. Πληροφοριακά για τον δίσκο (1ΤΒ) χρειάστηκαν περίπου 15 ώρες τρέξιμο του προγράμματος . Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Καλή συνέχεια.
  10. xrist

    WD Elements 1TB - Δεν βλέπω τα αρχεία

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά Ο μικρός επιμένει ότι δεν έκανε φορματ..πως διάολο μπορεί να έγινε.. Check disk που τελείωσε τώρα. Ο δίσκος δεν έβγαλε προβλήματα..αλλά αρχεία πάπαλα. Το GetDataBack το σταμάτησα για να κάνω Check disk. .
  11. Καλησπέρα παιδιά Εξωτερικός δίσκος του υιού μου Ξαφνικά δεν βλέπουμε τα αρχεία Δεν έκανε format Έτρεξα το Recuva αλλά μας επανέφερε μόνο 5GB απο τα 350 που έχει μέσα. Αυτη τη στιγμή τρέχω το GetDataBack Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ο δίσκος ανοίγει κανονικά αλλά βλέπουμε μόνο αυτό: Παίζει να έγινε φορματ από το τηλέφωνο που τον συνδέει?
  12. xrist

    The Frozen Skylake (TFS)

    Πριν ξεκινήσεις γέμισμα θα πρότεινα να δοκιμάσεις τα καλώδια κάτω από τον σωλήνα μήπως φαίνονται καλύτερα.
  13. xrist

    TJ 07 project Red-Black

    Άψογος μέχρι στιγμής.. Πολύ καλά τα κοψίματα στην λαμαρίνα και στο πλέξυ. Πολύ σωστό και το λάστιχο στην περίμετρο των τρυπών. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει ωραίο το αποτέλεσμα. Στη οροφή θα βάλεις ανεμιστήρες πάνω στο πλεξυ?
  14. xrist

    Modding Τhermaltake kandalf LCS (αναβάθμιση 2015)

    Μια χαρά Στέλιο. Όπως είπε και ο Seafalco θα ''ανασάνει'' το κουτί. Τα έχω δοκιμάσει αυτά τα κλιπς φίλε μου αλλά δεν τα βρήκα λειτουργικά, πρώτον γιατί τα μικρά είναι μόνο για ένα καλώδιο και δεύτερον γιατί στα μεγάλα όταν βάλεις 2-3 καλώδια έχουν όγκο με αποτέλεσμα να μην κλείνει το πλαϊνό. Εκτός και αν το κουτί έχει αρκετό χώρο πίσω, οπότε εκεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Γενικά όμως τα βρίσκω δύσχρηστα στο ''στρώσιμο'' των καλωδίων.. Κάποτε στα ''νιατα μου'' χρησιμοποιούσα αυτοσχέδια κλιπς
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.