Jump to content



Diablo II προβλημα...


DVD_GR

Recommended Posts

Για οσους ασχολειστε ακομα,μιας και εχω ηδη περασει ολα τα quest σε καθε επιπεδο δυσκολιας και μιας και θελω να ξαναδωσω ενδιαφερον στο παιχνιδι ξερετε κανενα editor για να κλεισω παλι ολα τα quest και να τα αρχισω απο την αρχη????!!!!

Δεν κοροιδευω απλα θελω να τερματισω το exp σε ολους τους χαρακτηρες και ειναι βαρετο να εχεις ολα τα quest τελειωμενα!!ευχαριστω!!

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει ενα εντιτορ το οποιο το εχω κρατησει στο δισκο ενος φιλου που το παιζαμε μαζι το οποιο σε αφηνε να πειραξεις τα παντα ακομα και τα κουεστς.....εαν εχεις λιγες μερες υπομονη και το βρω και δεν ειναι μεγαλο θα ξαναποσταρω να μου στειλεις κανα μεηλ..............χαιρετισμους

Link to comment
Share on other sites

φιλε Gi0 δεν ξερω για τι λες αλλα δεν κλεβω ουτε μου αρεσει να το κανω,εχω δει πολλα drop mods και αλλα περιεργα αλλα αυτα ειναι εις βαρος της διαχρονικοτητας και του ενδιαφεροντος του παιχνιδιου..εχοντας 3χαρακτηρες στο 84 με 80 level σου λεω οτι αξιζει τον κοπο να το πας μεχρι τελους χωρις να το κλεψεις.

Link to comment
Share on other sites

Οοοοχι δεν λεω να κλεψεις!Mods οπως εχει και το half life,to GTA κλπ εννοω!Δινουν στο παιχνιδι κανουρια χαρακτηριστικα,αλλες αποστολες κλπ!Μαζι σου και εγω...Χιλιες φορες να ξεσκιστω για να τερματισω ενα παιχνιδι παρα να κλεψω!;)

Link to comment
Share on other sites

http://bgmod.d2mods.com

http://www.planetdiablo.com/es

http://www.planetdiablo.com/seasons/

www.planetdiablo.com/ancients

http://www.planetdiablo.com/wwc/

http://www.planetdiablo.com/tswto/

ειναι μερικα απο αυτα..Φανταζομαι και με ενα search στο google και στο planetdiablo.com θα βρεις οτι θελεις..Διαβασε μονο τις οδηγιες του καθενος γιατι μερικα επηρεαζουν τα saves σου η δεν μπορεις να τα κανεις απεγκατασταση παρα μονο οταν βγαλεις ολο το diablo 2..

Enjoy!;)

Link to comment
Share on other sites

Στο 1.10 παίζεις; Αν όχι ψάξε για τον jamella editor (είναι μικρός κοντα στα 2ΜΒ) αλλιώς δες αν έχει βγάλει κανά update.Κορυφέος editor. Amazon Rulez - ΜΗΝ παίξεις στο battlnet....έχασα πολλά χρόνια από τη ζωή μου εξαιτίας της blizzard....lol

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.