Jump to content

Gi0

Premium Members
  • Posts

    296
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Gi0

  • Γενέθλια 20/02/2000

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.185 Εμφανίσεις προφίλ

Gi0's Achievements

  1. Gi0

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Eιμαι περηφανος
  2. Gi0

    Κουβεντα Περι Encryption

    Newly found TrueCrypt flaw allows full system compromise Με αλλα λογια: VeraCrypt 1.16
  3. Δεν την εχω κρατησει. Σε περιπτωση που ενδιαφερεσαι μπορεις να την αναπαραγεις εαν κατεβασεις το προγραμμα και τα dumps του karteo24 (η αναλυση που προερχεται απο τα δυο τελευταια και πιο προσφατα dumps).
  4. Ok.Για την ιστορια, οτι εγραψα ισχυει για την τελευταια μπλε οθονη που πηρες minidump, πριν 1 βδομαδα ακριβως, στις 17/8. Happy hunting.
  5. Εκ πρωτης οψεως δεν υπαρχει κατι που να φωναζει οτι προκαλει το προβλημα, οποτε επομενο βημα ειναι να ελεγξεις κατευθειαν τι παιζει με τους drivers του συστηματος σου, δεδομενου πως ειναι συνηθεις υποπτοι σε τετοιες περιπτωσεις. Εχεις αρκετους "απαρχαιωμενους". Πχ ενας της Asus ειναι απο το 2010 Καποιοι της Intel απο το 2013 (πχ ICCWDT.sys και iqvw64e.sys). Ο δευτερος μαλιστα εχει σχεση με την καρτα δικτυου σου. Τα παραπανω με μια ματια στη λιστα των drivers σου, δεν εκατσα να την ελεγξω ενδελεχως. Κατι το οποιο θα πρεπει να κανεις εσυ και να ανανεωσεις drivers για τους οποιους υπαρχουν updates. Η λιστα μαζι με τα timestamps τους Εαν μετα απο τα updates συνεχιστει το προβλημα, υπαρχει και συνεχεια.
  6. Gi0

    κολλάνε τα windows 7

    Κανε ενα κοπο και ανανεωσε οτι driver εχεις. Ειναι μερικοι που εχουν πιασει 7ετια, ενω μπολικοι ειναι στην 6ετια. Σου παραθετω την λιστα τους, μαζι με τα timestamps Τελος, δωσε προσοχη στον dtsoftbus01.sys, ειναι ο driver των Daemon tools και ειναι υπευθυνος καποια απτα προβληματα που εχεις Και μια απορια: Εχεις ιδεα τι ειναι ο Driver Verifier? Γιατι για ενα απο τα τεσσερα dumps που εχεις (αυτο που δειχνω στην επομενη photo), ηταν ενεργοποιημενος. Και η ενεργοποιηση του γινεται ειτε χειροκινητα.
  7. Gi0

    έλεγχος μητρώου με wise care 365

    Ή απλα ακολουθει την πεπατημενη αντιστοιχων προγραμματων, πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδελες. Για καλυτερα αποτελσματα, προτεινω να ζητησεις τις απαντησεις αυτων που εχουν χρησιμοποιησει αντιστοιχα προγραμματα και εχουν δει (..και μπορουν να αποδειξουν) διαφορα.
  8. Gi0

    #labxmas2014 day 1 gift 1

    Tim Berners-Lee ιτ ιζ
  9. Gi0

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Καλες γιο
  10. Gi0

    TheLab.gr V3 Bugs

    @Marika Power Ανευ σημασιας: Σε λιγο καιρο κλεινεις..ενα μηνα? Edit: Να μαθω να μιλαω. Απ οτι βλεπω και η δικια μου ημερομηνια εγγραφης ειναι ελαφρως εκτος. Google cache Edit 2: Μαλλον ειναι λιγο πιο συνθετο το προβλημα με τις ημερομηνιες. Πχ, το thread http://www.thelab.gr/_/news/apple-releases-ios-511-update-%E2%80%93-primarily-bug-r1672 οταν το βλεπω μεσα απο το "Νεο Περιεχομενο" μου, δεν ταυτιζεται με την πραγματικη ημερομηνια δημιουργιας του
  11. Gi0

    Ανεξήγητα blue screens

    Μy bad, εκ παραδρομης το μπερδεψα με το nvlddmkm.sys. οποιος driver δεν ειναι updated το πολυ να ειναι καποια version του Μαρτιου -οταν ειχε στηθει ο η/υ-. Αυτος της καρτας δικτυου ειναι δυο χρονων οπως ειπα και πριν. Σε αυτη την περιπτωση οσον αφορα την καμερα, η δραστικη λυση ειναι να δοκιμασεις χωρις αυτη, απλα για να επιβεβαιωσεις εαν προκαλει προβλημα ή οχι.
  12. Gi0

    Ανεξήγητα blue screens

    Μετα απο λιγη αναλυση εξι dumps του τελευταιου μηνα, οπως συμβαινει συνηθως οταν εμφανιζεται το kernel των Windows (ntoskrnl.exe) ως υπαιτιος των BSODs, δεν ειναι οντως αυτο το προβλημα. Φορτωνοντας τα symbols απο τον Symbol Server της Microsoft για την αναλυση, τα αποτελεσματα ειναι λιγο πιο ξεκαθαρα Για αρχη ριχνεις μια ματια εαν εισαι up to date οσον αφορα το software της Nvidia. Στη συνεχεια, μια και απ οτι φαινεται μαλλον καποιος driver σου κανει τη ζημια, ο ελεγχος του timestamp των drivers που εχεις στο pc ειναι το επομενο βημα. Και εχεις αρκετους απαρχαιωμενους. Πχ ο driver της καμερας σου σε λιγους μηνες θα συμπληρωσει 5ετια. οπως και αυτος της καρτας δικτυου σου (Rt64win7.sys) ειναι διετιας (Thu Oct 25 12:20:09 2012). Οι παραπανω ειναι συνηθεις υποπτοι σε τετοιες περιπτωσεις (δικτυο χρησιμοποιεις καθε μερα και ισως κανεις το ιδιο και με την καμερα). Δεν εκατσα να ελεγξω καθε εναν driver, θα πρεπει να το κανεις μονος σου αυτο και να διαπιστωσεις εαν υπαρχουν updates (καποιοι ειναι ενσωματωμενοι στα Windows και δεν θα εχουν updates οσο παλιοι και εαν ειναι), τα οποια θα πρεπει να περασεις. Σου παραθετω τη λιστα των drivers που ηταν φορτωμενοι στην τελευταια μπλε οθονη σου, μαζι με τα timestamps τους. Οταν τελειωσεις με τα παραπανω και σε περιπτωση που συνεχιστει το προβλημα, υπαρχει και περαιτερω αναλυση στη οποια μπορεις να προχωρησεις για να βρεις τον φταιχτη. Ολα τα παραπανω προυποθετουν παντα πως εισαι 100% λειτουργικος απο αποψη hardware.
  13. Gi0

    Ανεξήγητα blue screens

    Ανεβασε καπου το φακελο με τα minidumps
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.