Jump to content

Ποιο καλο παιδι μπορει να μου δανησει μια ψηφ.φωτ.μηχανη...???

GoriLLakoS

Recommended Posts

Οπως λεει κ ο τιτλος,μιας κ δεν εχω ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη κ θελω να βγαλω αρκετες φωτο.....ποιος θα μπορουσε να μου δανεισει μια για 3-4μερες???

Μην φοβαστε,θα την προσεχω σαν τα ματια μου(ειμαι τυφλος:p ) κ αμα παθει τιποτα(που δεν θα παθει)θα αναλαβω εγω τις ''κυρωσεις''.....:D

Νεα σμυρνη μενω....

βασιλη.........μια της κρηεητιβ 880 σου κανει?μεχρι 3 μεγαπιξελ εχει αναλυση.......δεν μας ειπες για τι δουλεια την θελεις.......αν ειναι για βραδυνες η δικια μου μαλλον δεν θα σου κανει.εγω παντως δεν θα τη χρειαστω για κανα μηνα

την θελω για να βγαλω κατι πραγματα που θα παραλαβω για το pc μου...!χε!χε!ψωνιοοοοοοοοοοοοοοο.....εγω?ποτε! κ το case project μου...!Θα σου στειλω το βραδυ πμ να σου πω!Ευχαριστω πολυ fragma!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 16:53]

την θελω για να βγαλω κατι πραγματα που θα παραλαβω για το pc μου...!χε!χε!ψωνιοοοοοοοοοοοοοοο.....εγω?ποτε! κ το case project μου...!Θα σου στειλω το βραδυ πμ να σου πω!Ευχαριστω πολυ fragma!

τιποτα μαν:T:

οπως με εχουνε βοηθησει πολλα παιδια απο δω μεσα(δανειζοντας μου ακομα και λαπτοπ για 5μερες) ετσι και γω δεν βλεπω γιατι να μην κανω το ιδιο......μια παρεα ειμαστε.καλη διαθεση να υπαρχει...:daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.