Jump to content

AMD64 3200+ &VIAK8KT800PRO

Integrale

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ AMD64 3200+ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ MOBO754 ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ Κ8Τ800PRO ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ NF3 250!

ΤΑ GIGABYTE TA ΜΒ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΘΗΝΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΑΠΟ ΤΟ Κ8Τ800PRO & NF3 250 ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:confused:

καλός ήρθες στο the lab Integrale :flower:

To Κ8Τ800 pro και NF3 250 πάνω κάτω τα ίδια προσφέρουν, αλλά το NF3 250 σου δίνει εξασφαλισμένο PCI lock. ’ποψη μου είναι ότι είτε ocάρεις είτε όχι καλά είναι να πάρεις NF3. Καλά mobo για NF3 βγάζει και η MSI, και μπορείς να τα βρεις εύκολα, όπως και η Giga, για πιο φτηνό η Chaintech είναι VNF είναι ότι πρέπει. Μπορείς να περιμένεις και αυτό της ASUS Κ8Ν-Ε λογικά σε λίγο θα σκάσει μύτη και στην ελληνική αγορά.

sorry Fanis το ξεχασα λοκαρισμενο το caps!Ευχαριστω enduracell για τις info!Gigabyte ποιοσ φερνει?Το Κ8Τ800PRO μπαινει σε 754 η ειναι μονο για 939?Σε καποια sites το βγαζοθν λιγο γρηγοροτερο απο το nf3?Για ocαρισμα τι λεει το κ8?Asus K8N-E ποιος το φερνει?

το πλαισιο θα φερει την καινουρια της ασους 15-20 σεπτεμβρη.εγω την παρηγγειλα απ εξω και αυριο μεθαυριο θα την δοκιμασω.εχει απλη εκδοση και ντελουξ...η δικια μου ειναι η ντελουξ και τελικη μαζι μεταφορικα βγαινει 152ευρω.τοσο μαλλον θα κανει η απλη στο πλαισιο.....ισως και λιγο παρακατω.το κ8τ800προ ειναι και για τα 2 σοκετ.

Απο που την παρηγγειλες greekfragma?Γιατι δεν παιρνει κανεισ κ8τ800pro?Αφου την βγαζουν πιο γρηγορη τα διαφορα site?Ξερει κανεισ καμμια καλη k8 που να κυκλοφορει?

το πιο γρήγορη είναι σε πολύ μικρό ποσοστό στα default πλέον, τόσο που από έκδοση σε έκδοση ΒΙΟS μπορούν να έρθουν τούμπα τα πράγματα. Από τότε που η AMD έβαλε το controller στη CPU σταμάτησα να διαβάζω και review από site αφού δε λένε και τίποτα. Τα forum πλέον θα σου πούνε τι πρόβλημα έχει κάθε μητρική πόσο στρωτό BIOS έχει στο oc κλπ.

Εξάλλου το nforce πρέπει να έχει λίγο γρηγορότερο sata, και με Nvidia GPU έχει γίνει καλύτερο tuning απ ότι στη VIA. Αν μπορείς να βρεις mobo με Κ8Τ800pro που να έχει σίγουρα Lock πάρτην δε θα σε απογοητεύσει.

Πολυ πιθανο να την παρηγγειλε απο εδω : http://www.overclockers.co.uk/acatalog/asus_amd_motherboards.html ,ριξε μια ματια να δεια τα χαρακτηριστικα τους....

Αρχική απάντηση από Integrale

Γιατι δεν παιρνει κανεισ κ8τ800pro?Αφου την βγαζουν πιο γρηγορη τα διαφορα site?

Γιατι οπως σου ειπανε πριν τα chipset με nForce ocαρουνε πολυ καλυτερα κ εχουν σιγουρα το pci/agp lock!Την βγαζουν πιο γρηγορη για εναν home user πιστευω,κ νομιζω κ οριακα,αλλα εδω μεσα δεν νομιζω οτι ειναι κανενας απλος user....ολοι τα πειραζουν τα μηχανηματα τους....

Δωσε κ ενα λινκ που να βγαζουν το κ800προ γρηγοροτερο απο το nForce σε παρακαλω...

Αρχική απάντηση από Integrale

Ξερει κανεισ καμμια καλη k8 που να κυκλοφορει?

Αν επιμενεις τοσο πολυ κοιτα κατι σε asus k abit....!

Αρχική απάντηση από greekfragma

την παρηγγειλα απο www.overclockers.co.uk

3μερες κανει να ερθει.εμεις προτιμαμε εδω μεσα το εν φορς γιατι κλοκαρει καλυτερα.οταν λες μια καλη Κ8 τι ακριβως εννοεις?

μα πως?????@!#@$#$^$$%&%^

Εγω που ειχα παει να παραγγειλω μια μητρικη ζυγιζε περισσοτερο απο 2 κιλα αν θυμαμαι καλα κ δεν μπορουσαν να την στειλουν....:mad: :mad: :mad:

τι να πω ρε μπιλ....ισωε επεσες στην περιπτωση.....εμενα παντως κανονικα εφυγε.......στο λινκ της καταστασης της παραγγελιας ειναι ηδη αθηνα η δικια μου.αρα αυριο θα την εχω.

Ευχαριστω για τισ παρατηρησεις σας!Μαλλον σε MSI Neo Plat. θα παω μου φαινεται!Εχετe καποια ιδεα τι μαρκα μνημη να βαλω ωστε να μην εχω προβληματα συμβατοτητας?Και κατι τελευταιο VGA RADEON 9800PRO 256mb ή X600 ή X800?Οτι εχω διαβασει για τις mobo τα εχω δει στα www.tomsharware.com & www.xbitlabs.com!

Οσο για online παραγγελεια φοβαμαι να σας πω την αληθεια μηπως εχω προβληματα και μετα αντε στειλτη πισω κτλ!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

μα πως?????@!#@$#$^$$%&%^

Εγω που ειχα παει να παραγγειλω μια μητρικη ζυγιζε περισσοτερο απο 2 κιλα αν θυμαμαι καλα κ δεν μπορουσαν να την στειλουν....:mad: :mad: :mad:

ε μπορει η δικια του ρε μπιλ να μην ξεπερνουσε τα 2κιλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.