Jump to content



ZALMAN REAL SURROUND 5.1


N4speed

Recommended Posts

Τι λενε τα 5.1 ακουστικα της ZALMAN >>REAL SURROUND 5.1 ??

Τα εχει κανεις ??

Ενδιαφερομαι και για ταινιες αλλα και για να μουσικη , οποτε θα ηθελα καλη αποδοση !!

(Βασικως θελω να γλυτωσω και απο τη μουσικη που ακουν τα αδερφια μου ολη μερα και μου τα εχουν κανει Ζεπελιν , οποτε θα τους βαλω να τα πληρωσουν αυτοι !!! ):devil: :devil:

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Τα ακουστικά είναι πάρα πολύ καλά και αξίζουν το σχετικά μικρό αντίτιμο που ζητάνε. Βέβαια το 5.1 είναι λίγο ουτοπικό, αλλά από τα απλά ακουστικά την διαφορά θα την καταλάβεις αμέσως :T:

Link to comment
Share on other sites

Ναι αξιζουν στάνταρ.

Εχω δει και κάτι άλλα στο makro που ειναι 5.1 και εχουν και ενα panel για να κανονίζεις volume και διακοπτη για 2.1/5.1. Δεν θυμάμαι απο μια εταιρία ηταν (αλλά ειναι κλασσικη εταιρια οχι μεκαψες) και καναν μονο 34 ε ..

Link to comment
Share on other sites

Μη τα παρεις με τιποτα. Εγω το μετανοιωσα

.

Τα θετικα ειναι η τιμη,ο ειλικρινα καλος ηχος αλλα και η πολλη καλη ηχομονωση.

Απο την αλλη ειναι βαρια,σε σημειο να μη τα φοραω(ειχα συνηθισει απο ασυρματα sony και μου φαινονται τριπλασια) και με ενοχλει που δεν εχουν ρυθμιστικο εντασης και πρεπει να ρυθμιζω απο windows τον ηχο που θελω πραγμα ενοχλητικο οπως καταλαβαινεις καθως συνεχως καθυστερουσα

Σκεφτομαι να παρω ασυρματα παλι καθως τι να τον κανεις τον ηχο αν σε ενοχλει να τα φορας?

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον χρειαζεται επιγοντως να κλεισω ραντεβου

με οφθαλμιατρο...:confused:

unstoppable

Σε ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα καi το λινκ :)

morfeas-dsl-

Συντομη και περιεκτικοτατη αναλυση. :T:

Θα το ελεγξω. Σε ευχαριστω πολυ :)

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα του βάρους είναι υποκειμενικό. Εμένα δεν με πειράζει. Θα ήθελα βέβαια να είχαν volume control αλλά βολεύομαι με αυτό του πληκτρολογίου μου. Αυτό που μου λείπει σε σχέση με τα προηγούμενα που είχα είναι το μικρόφωνο, αλλά τι να κάνουμε...

Πάντως, αν το σκέφτεσαι λόγω μεγέθους, καλό είναι να τα δοκιμάσεις πρώτα. Εγώ πριν τα πάρω τα είχα δει εν δράση σε lan party :whistle2: :whistle2:

Link to comment
Share on other sites

Τα πηρα τελικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο πλευρας ηχου και ηχομονωσης ( οι αλλοι δεν ενοχλουνται ουτε εγω τους ακουω ) . Το 5.1 ιδιαιτερα στα παιχνιδια ειναι κορυφη (ακους τις σφαιρες να σου ξυριζουν το κεφαλι και απο πια μερια ακριβως ) .Το μεγεθος δεν με ενοχλει ,και με το volume control εεε ζω και χωρις αυτο . τα λεφτα τους τα αξιζουν σιγουρα . Για παρομοια εμπειρια πρεπει να εχεις καλα 5.1 ηχεια και να μπορεις να τα βαλεις δυνατα . Λιγοι εχουν αυτοι την πολυτελεια .

Βεβαια η onboard καρτα της msi 875 p neo δεν με ικανοποιει (κανει παρασιτα συχνα και καταναλωνει πολλους πορους ). Σκεφτομαι να παρω καμια audigy 1 ls .

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από N4speed

Σκεφτομαι να παρω καμια audigy 1 ls .

Αν είναι να πας για κάρτα ήχου, κοίτα και την Audigy 2 ή την 2ZS. Έχουν πέσει πολύ οι τιμές και έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου από την απλή Audigy...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από haris1984

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.802248

ριξε μια ματια κι εδω...εχουν και ρυθμιστη εντασης...δεν εχω ιδεα βεβαια τι λενε απο αποδοση...

Αυτα δε τα εχω δοκιμασει, χμ θα δουμε..!

Link to comment
Share on other sites

εγω σκεφτομαι το εξης μιας και θελω 5.1 ακουστικα αλλα δεν θελω να μπλεξω με κακης ποιοτητας καρφια...να παρω αυτο το μαραφετι της ζαλμαν απο το πλαισιο...το συνδεεις στην καρτα ηχου και βγαζει 2 εξοδους 5.1...λεει τιποτα ή τσαμπα θα τα σκασω παλι?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.