x@nD3R Posted September 6, 2004 #1 Share Posted September 6, 2004 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μια τέτοια βάση? Μου έχουν σπάσει τα 2 ποδαράκια και θέλω να βρώ μια άλλη. Αμα δεν υπάρχει μήπως ξέρετε που θα βρώ ψύκτρα που βιδώνει στις τρύπες του mobo? (το mobo ειναι qdi Superb 4E-A) Sorry για την ποιότητα αλλά είναι απο κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted September 7, 2004 #2 Share Posted September 7, 2004 Μια προτεινομενη ψυκτρα για την δουλεια που θελεις ειναι αυτη...ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΓΕΡΑΠρεπει να αγορασεις και ξεχωριστο ανεμιστηρα ομως....Απο τις καλυτερες για P4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Posted September 7, 2004 Author #3 Share Posted September 7, 2004 φίλε jax7480 με το !!!ΓΑΜΑΤΟ!!! αυτοκίνητο (εχεις καμιά φωτο για wallpaper?) to link δεν μου λειτουργεί και η δεν θέλω την ψύκτρα για υπερχρονισμό αλλά για απλή καθημερινή χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted September 7, 2004 #4 Share Posted September 7, 2004 Δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ για να δεις για ποιες ψυκτρες μιλαω. Οι τιμες τους ειναι περιπου ιδιες. Γυρω στα 45+ΦΠΑ κοστιζουν και οι δυο συν το κοστος ενος καλου και αθορυβου ανεμιστηρα. Απλα δεν γνωριζω καποια αλλη που να μην χρειαζεται τις βασεις για να στηριχτει, γι'αυτο σου προτεινα τις συγκεκριμενες, οχι για το overclocking που μαλλον δεν θελεις να κανεις.Παντως ψαξε λιγο την υποθεση με την βαση. Βγες μια γυρα στα μαγαζια και ρωτα. Μπορει να εχουν καμια περισσευουμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Posted September 7, 2004 Author #5 Share Posted September 7, 2004 Eυχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα ψάξω να βρώ καμμια mobo που να την πουλανε στο μοναστηράκι και θα πάρω τη βάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted September 7, 2004 #6 Share Posted September 7, 2004 Σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.