Jump to content



Samsung Galaxy S1 (i9000) - CM10.1 JB4.2.1 // 50Euro


Ghost

Recommended Posts

Samsung Galaxy S i9000 8GB | Skroutz.gr

Πλήρης χαρακτηριστικά του SGS1

2472be83aa9c8ff016c8d521c871b7e9.jpg.jpg

Πωλείται το αναφερόμενο τηλέφωνο στο παραπάνω link, είτε για ανταλλακτηκά είτε για χρήση.

Έχει υποστεί ζημια στην οθόνη, βασικά έχει ράγισμα, αλλα ευτυχώς είναι μονο ο κρύσταλλος παρόλα αυτά, πλήρης λειτουργικότατο! Φοράει CyanogenMod 10.1 (Nightbuild), JellyBean 4.2.1 και επίσης δώρο μια 2GB MicroSD μνήμη.

Δίνετε χωρίς κουτί, με τον φορτιστεί και το USB του!

Τιμή: 50Euro

(Η τιμή δεν κατεβαίνει, επειδή το είχα αγοράσει όταν είχε πρωτοβγεί στα 600~ Euro. Εξάλλου με ένα 50αρικο παραπάνω, ο οθόνη φτιάχνεται)

Εάν ζητηθεί, μπορώ να τραβήξω και να ανεβάσω video σε high definition για να δείτε το ράγισμα, αλλα επίσης ότι είναι πλήρης λειτουργικότατο! Μονο αθηνα, δέν το στέλνω γιατί δεν θέλω να υποστεί περαιτέρω ζημια μέσο αποστολής.

(ΥΓ: Έχει γίνει μετάφραση από greeklish, επειδή αυτό το pc δεν έχει ελληνικά, για αυτό συγγνώμη για οποιδήποτε ορθογραφικό!)

Link to comment
Share on other sites

SGS1 - YouTube

Σε 15-20 λεπτά θα είναι διαθέσιμο!.. Έχω τραβήξει από αρκετές γωνιές και πολλές φορες το τζαμι για να δείξω ότι το βραδυ δεν φαίνεται καν το ράγισμα με την φωτεινότητα.. και δεν είναι κάτι σοβαρό, ούτε έχει θρυμματιστεί καθόλου ο κρύσταλλος :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ακόμα δεν έχω δει το video γιατί αυτό το pc.. δεν βλέπετε.. Αλλα πιστεύω πως μπόρεσα να δώσω μια ιδέα για την κατάσταση! Αναμένω απάντηση τότε του Budha!

Δεν ξέρω αν κολλάει στο video η φαίνεται να κολλάει, πάντως όπως διαπιστώνεται στο video, είναι τιγκαρισμένο με εφαρμογές και αυτή θα είναι η αιτια.. όπως και να έχει εγώ θα του κάνω hard reset όταν είναι η ώρα..

Link to comment
Share on other sites

Αποσυρω τελικα και γω παιδια το ενδιαφερον καθως το ατομο που προοριζοταν δεν ενδιαφερεται τελικα, ευχαριστω και γω με τη σειρα μου τον ghost dog για την αναμονη..

Gabriel, σειρα σου

Link to comment
Share on other sites

Εαν θέλεις να το δώσεις στο παιδί που είναι απο Θεσσαλονίκη , λόγω του ότι έχει προτεραιότητα έχει καλώς αλλιώς στείλε μου pm για τα περαιτέρω , μένω Σπάτα .

Link to comment
Share on other sites

Φιλαράκι πραγματικά αξίζει! Απλά θέλω να σου κάνω μια μικρή ερωτησούλα :) Παίρνεις ένα κινητό 600euro και επειδή σου βγάζει μια ζημια 100 το πουλας 50. δηλαδη χάνεις 550 ευρώ την ίδια στιγμή που θα μπορούσες να το φτιάξεις και αν χάσεις 100euro.

Link to comment
Share on other sites

Το κινητό και να το πουλούσε σε άριστη κατάσταση χωρίς το ράγισμα δεν έπιανε την αρχική του τιμή (600€). Με την πάροδο του χρόνου έχει πέσει η τιμή του. Μέχρι πρόσφατα το πουλούσαν 180-250€ καινούργιο.

Είναι λογική η τιμή του φίλου. Άντε θα μπορούσε να είναι λίγο παραπάνω, κάτω από 100€ όμως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.