Jump to content

Mpilias

Premium Members
  • Posts

    312
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Mpilias

  1. Mpilias

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρονια πολλα και ενα μεγαλο ευχαριστω για τις αστειρευτες πληροφοριες που μας εχετε προσφερει ανα τα χρονια.
  2. Mpilias

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Σιγουρα, δεν εχω αυταπατες απολυτης ασφαλειας, αυτο μονο με singapore post και πολυ μικροτερα πακετα..
  3. Mpilias

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Εχουν προκυψει προβληματα με νεες εκδοσεις? Γιατι ολα τα reviews που εχω δει την χαρακτηριζουν αψογη ( για το pricepoint παντα ). Τι εχει παρουσιαστει?
  4. Mpilias

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Απο pwm dimming δεν γνωριζω, θα το ερευνησω ευθυς αμεσως, σε ευχαριστω για την επισημανση.. Για τελωνειο, απο οσους εχω ακουσει να τους ηρθαν με EMS δεν πληρωσαν εξτρα καθως περνανε με ΕΛΤΑ απ'οτι ξερω. Για 600 ευρω δυστυχως ουτε καν εχω την δυνατοτητα να πλησιασω και δεν ξερω αν θα εδινα τοσα για μια οθονη ακομα και να τα ειχα. Στα 240 ευρω που βρισκεις πλεον qnix απο ebay ειναι λουκουμια, το εξαιρετικο value for money μου τραβηξε την προσοχη.
  5. Mpilias

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Καλημερα παιδες.. Δεν επρεπε να πεσω πανω στο θεμα αυτο, επαθα ζημια.. Ενθουσιαστηκα λοιπον και γω με το θεμα 27αρα κορεατισσα και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αντικαταστησω πλεον την u2311h που με εχει βγαλει ασπροπροσωπο βεβαια μεχρι τωρα. Με δεδομενα Δεκεμβριου 2015 λοιπον, η Qnix 2710 evolution II παραμενει απο τις top - αν οχι η top - value for money 27αρες 2560χ1440 της αγορας? Ηθελα να κανω και μια ερωτηση που αν δεν κανω λαθος δεν συναντησα στο θεμα, το pls panel ειναι καλυτερο χρωματικα και ποιοτικα απο το ah-va της αλλης εκδοσης της Qnix, ή χειροτερο? Επισης αν θελω ας πουμε να overclockαρω στα 90 hz την οθονη αλλα τα παιχνιδια που παιζω η καρτα μου εχει την ισχυ να τα δωσει εως 70-80 fps εχει νοημα να την δουλευω στα 90hz? Εχει δηλαδη διαφορα και σε desktop και browsing λειτουργια?
  6. Mpilias

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 αυγουστου 2012
  7. Mpilias

    #labxmas2014 day 2 gift 3

    ο λαος μιλησε.. 4
  8. Mpilias

    Αγορα στρωματος υπνου..

    Ετσι οπως τα λες ειναι fan.. Κι εγω σ αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ το στρωμα και το παρηγγειλα παρεμπιπτοντως σημερα παιδια πηγα τρεις φορες και ξαπλωσα για να σιγουρευτω.. Τους επρηξα.. Σιγουρα οπως λες ο πρωτος καιρος που θα ριξω υπνο ολοκληρο θα καθορισει τα παντα αλλα εμενα τα στρωματα με memory νομιζω οτι με βολευουν.. Ν4speed δυστυχως να σου πω την αληθεια εχουν πεσει καβουρομανες και τοσο ψηλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα.. Παρηγγειλα σημερα απο την ecosleep το biorest στρωμα με memory foam στο 1.20, στα 375 ευρω.. Νομιζω πως το value for money του ειναι πολυ υψηλο.. Μενει να το δουμε και στην πραξη.. Ευχαριστω τους παντες για τη βοηθεια σας στην επιλογη μου..
  9. Mpilias

    Αγορα στρωματος υπνου..

    Παιδια εχει αγορασει η δοκιμασει κανεις τα memory στρωματα της ecosleep και της feelstrom? Προς το παρον εχουν το προβαδισμα αυτες οι δυο καθως εχουν παρα πολυ καλη σχεση τιμης-αποδοσης.. Επισης λεγετε μου συνεχως μαγαζια με στρωματα χωρις ελατηρια με memory foam να πηγαινω να δοκιμαζω.. Τα εχω παρει παραμαζωμα και θελω να τα εχω επισκεφτει ολα για να αποφασισω και να ειμαι σιγουρος οτι εχω παρει το καλυτερο στρωμα για τα λεφτα που θα δωσω παντα..
  10. Mpilias

    Αγορα στρωματος υπνου..

    [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] : Ναι, εννοειται πως δοκιμαζω συνεχως, αμα δεν ξαπλωσεις δεν μπορεις να αγορασεις στρωμα.. Mediastrom, Candiastrom εχω παει ηδη αλλα ξεφευγουν πολυ σε τιμη τα συμβατικα τους με ελατηρια, δεν μιλαω καν για χωρις ελατηρια που επικεντρωνομαι εγω.. Ειδικα τα Media μεχρι τα 350 ευρω ειναι για πεταμα κατα την αποψη μου, αλλαζεις πλευρο και σειεται η γη παει περα δωθε το στρωμα.. Cocomat παρ'ολο που εχω ακουσει πως ειναι οντως κορυφη, ειναι το τοπ φαρμακι στα στρωματα, και συμφωνα με πολλους υπερτιμημενα, οποτε δεν με παιρνει καν να τους επισκευτω.. Συμφωνω ακραδαντα με αυτο που λες για το στρωμα και τις οθονες, το προηγουμενο στρωμα μου κρατησε 15 χρονια κι αυτο πιστευω γιατι τοτε που το ειχαμε παρει θεωρουνταν καλο, τωρα πλεον που εξελιχθηκαν και οι τεχνολογιες ξεφυγαν τα πραγματα.. Σιγουρα αν ειναι να τσιγκουνευτεις σε κατι αυτο δεν θα ειναι στο στρωμα, θα κοιταξω να παρω το απολυτως καλυτερο δυνατο με οσα χρηματα εχω την δυνατοτητα να δωσω.. Να φανταστεις αρχισα την ερευνα αγορας πριν απο 10 μερες και υπολογιζα να την βγαλω καθαρη με γυρω στα 180 ευρω για στρωμα 1.20 χ 200, και τωρα πλεον εχω συνειδητοποιησει πως θα πρεπει να δωσω 3 με 4 κατοσταρικα.. Θα μου πεις ειχατε και στο χωριο σου memory foam? Αλλα τι να κανουμε που απο τη στιγμη που ξαπλωσα για πρωτη φορα σε στρωμα τετοιου τυπου, ξεγραψα οτιδηποτε εχει ελατηριο μεσα.. [MENTION=28876]salde[/MENTION] : Πηγα και στην elite strom και ξαπλωσα και σε Tempur απο περιεργεια πιο πολυ να δω τι ειναι αυτο που εχει βουηξει το ιντερνετ, και οντως ειναι αλλη η αισθηση, αλλα και 1200 ευρω για ημιδιπλο στρωμα δεν εχω να δωσω σε καμια περιπτωση και νομιζω πως ισως ειναι και υπερβολη..
  11. Mpilias

    Αγορα στρωματος υπνου..

    Γενικα επειδη εχω κατασταλαξει πλεον οτι θελω στρωμα χωρις ελατηρια, με memory foam πειτε μαγαζια που να εχουν τετοια στρωματα με οσο το δυνατον λογικες τιμες..
  12. Mpilias

    Αγορα στρωματος υπνου..

    Ναι ειδικα τα χωρις ελατηρια σχεδον ολα εχουν αποσπωμενο ολοκληρο το καλυμμα και πλενομενο.. Coco-mat εχω ακουσει και γω πως ειναι κορυφαια αλλα απλησιαστα για μενα..
  13. Mpilias

    Αγορα στρωματος υπνου..

    Μολις την googlara την kingsdown και φαινονται οντως φοβερα τα στρωματα της.. Δυστυχως δεν πλησιαζει καν προς τα εκει το budget.. Επισης εγω κλινω περισσοτερο στα στρωματα χωρις καθολου ελατηρια.. Προς το παρον την καλυτερη σχεση τιμης προς αποδοση την εχει πιστευω ενα στρωμα με memory foam της perdormire αν λεω σωστα τη μαρκα γυρω στα 450 ευρω στη διασταση 1.20 χ 2.00 με 22 ποντους υψος, και προσπαθω να δω αν υπαρχει η κατι ακομα πιο οικονομικο η κατι ακομα καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.. Σιγουρα δεν μπορω να ξεπερασω κατα πολυ αυτη την κατηγορια τιμης..
  14. Καλημερα παιδια.. Τον τελευταιο καιρο ειμαι στο ψαξιμο για στρωμα υπνου. Κατα την ερευνα αγορας μου ανακαλυψα τα στρωματα με ανεξαρτητα ελατηρια και αφρωδη υλικα, αλλα και αυτα χωρις ελατηρια μονο με αφρωδη υλικα. Δοκιμαζοντας και απο κοντα καποια στρωματα εχω μαλλον καταληξει πως μου αρεσουν τα στρωματα χωρις ελατηρια, μονο με αφρωδη υλικα, και πιο συγκεκριμενα ακομα περισσοτερο μου αρεσει το memory foam. Θα ηθελα γενικα να παρω οσο περισσοτερα μπορω απο ενα στρωμα για το ποσο που θα δωσω. Πειτε κανενα καταστημα που να εχει μαλακα στρωματα με ανεξαρτητα η καθολου ελατηρια η συμφωνα με την εμπειρια σας ποια στρωματα θα προτεινατε η εχετε.
  15. Θα μπορουσα να μπω στη σειρα για το πληκτρολογιο?
  16. Διαθεσιμο ειναι ναι.. Αθηνα, περιστερι..
  17. Χαριζεται Nokia xpress music 5310, λειτουργικο αλλα... H οθονη του ειναι ραγισμενη σε αρκετα σημεια ( παραμενει λειτουργησιμη ) και πολλες φορες τα αμεσως κατω απο την οθονη κουμπια δεν πιανουν, θελουν καποιες φορες μεχρι να πιασουν.. Επισης το αριστερο κουμπι κατω απο την οθονη εχει ραγισει.. Αν καποιου πιανουν τα χερια και εχει ανταλλακτικα η ειναι υπερβολικα υπομονετικος και ψυχραιμος και θελει να το λειτουργησει οπως ειναι, ειναι ευπροσδεκτος να το παραλαβει απο το σπιτι μου και να κανει τη δουλεια του.. Ανεβαζω μια φωτογραφια να το δειτε..
  18. Παρεληφθη το tidewater.. Ευχαριστω παρα πολυ τον Dangar..
  19. Καλησπερα dangar. Ενδιαφερομαι για το tidewater.. Θα μπορουσες να το στειλεις Αθηνα point to point με ελτα ταχυμεταφορες, εννοειται με δικα μου μεταφορικα? Δημητρης
  20. Mpilias

    Πώς να στείλω ένα δέμα με ταχυδρομική.

    Καλημερα Γιωργη.. Δεν γνωριζω που να βρεις κουτι, το μονο που εχω να σου προτεινω για την συσκευασια ειναι σαν προσθετη προστασια να βαζεις τα προς αποστολη πραγματα σε φακελους με φυσαλιδες.. Κατι σαν αυτο.. Q-Connect Φάκελος με Φυσαλίδες 24x34cm - Φάκελα - plaisio.gr Εγω βαζω ολα τα προιοντα που στελνω μεσα σε τετοιο φακελο.. Απο εταιρια σου προτεινω ελτα courier θυριδα-θυριδα, δηλαδη το πας εσυ σε ενα καταστημα ελτα courier και το παιρνει κι ο παραληπτης απο ενα καταστημα στην περιοχη του. Ειναι 5 ευρω τα μεταφορικα με αυτον τον τροπο και απο την εμπειρια μου το δεμα φτανει κατα 95% την επομενη εργασιμη..
  21. Διαθεσιμο και παλι το πολυμηχανημα.. Last call πριν παρει κι αυτο το δρομο της ανακυκλωσης συσκευων..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.