Jump to content

Chaintech "Apogee" FX5700Ultra

DMylonas

Recommended Posts

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω OC την νέα μου καρτούλα.... Λόγο διπλού ανεμιστήρα ο πυρήνας της ανεβαίνει μέχρι 590MHz, από το oc των drivers και οι μνήμες με χαμηλότερα timings πάνε στα 1000MHz..... Τα timings κανονικά είναι 21-25-14-7-8 αλλά βελτιώθηκαν σε 19-22-7-6-7.....

Η κάρτα...

aa5700u-front.jpg

Η πίσω μεριά...

aa5700u-back.jpg

Και τα πρώτα AquaMark3, χωρίς να κλείσω antivirus και τέτοια.. Στα 580/1000MHz η κάρτα...

Με original bios...

AM3_FX5700U-01.jpg

http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=416107904

Με modded bios...

AM3_FX5700U-02.jpg

http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=281909320

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

τωρα που κανει και o/c η καρτα σου ισως θα επρεπε να ευχαριστισεις το πλαισιο διπλά !

Καλό... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.......... :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:

Γιατί το Πλαίσιο την κατασκεύασε την κάρτα :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:

Μην λέτε άσχετα και κουλά σε άσχετα thread.... Έλα, έλα για να σοβαρεύουμε σιγά-σιγά :whip:

Αρχική απάντηση από unstoppable

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από DMylonas

Καλό... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.......... :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:

Γιατί το Πλαίσιο την κατασκεύασε την κάρτα :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:

Μην λέτε άσχετα και κουλά σε άσχετα thread.... Έλα, έλα για να σοβαρεύουμε σιγά-σιγά :whip:

οχι ξερω το αλλο που βριζεις χωρις λογο 9 σελιδες ποστς...λολ δηλαδη...Τεσπα..

καλο πουλημα!

υγ:πουλανε 9800 προ με 180 και θα παρουν την δικια σου...να μου πεις εσυ εχεις ταλεντο στο να βρισκεις θυματα

:hehe: :hehe: :happy::hmm:

καλο πουλημα!

υγ:πουλανε 9800 προ με 180 και θα παρουν την δικια σου..............

:T: :T: :T:

...να μου πεις εσυ εχεις ταλεντο στο να βρισκεις θυματα...........

:hehe: :hehe: :hehe:

καλο πουλημα!

υγ:πουλανε 9800 προ με 180 και θα παρουν την δικια σου...να μου πεις εσυ εχεις ταλεντο στο να βρισκεις θυματα

:hehe: :hehe: :happy::hmm:

Τί να πω... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος εσύ με το να πετάς "κουλά" σε άσχετα thread... Τεσπα, θα σε παρακαλούσα να ΜΗΝ ξαναποστάρεις σε thread μου αν δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό.... Και αν θέλεις να μου πεις κάτι σε πρωσοπικό επίπεδο, γι' αυτό είναι τα πμ....

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αληθεια ενα bench με max o/c θα μας δωσεις, μιας και παει ανετα 590/1030MHz, θα ανεβαινει αρκετα ακομα.

Θα κάνω σε λίγο ένα με μερικές βελτιώσεις που βρήκα για καλύτερο αποτέλεσμα....

θα μου επιτρεψεις ενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ασχετο ποστ και μετα ΔΕΝ ξαναποσταρω..

μου θυμιζεις την φαση στο δικαστηριο Νταλαρας vs Πανουσης

λενε στον Πανουση:Αν ζητησετε συγνωμη απο τον Κ.Νταλαρα θα αποσυρθει η μυνηση που ειναι εις βαρος σας

Απαντηση Πανουση::worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Με συγχωρειτε ο Νταλαρας μου ζητησε συγνωμη που βγαινει στην σκηνη και τραγουδαει??Εγω γιατι να ζητησω συγνωμη για την δουλεια μου

ετσι ακριβως νιωθω...Λολ

Ευχαριστω και να με συγχωρεις αμα σου χαλασα την δουλεια...αλλα μην ανησυχεις δεν το διαβασε κανεις..εγω μια μερα ζηταγα 200 και ενας μου εδωσε 220...οποτε χάλαραωσε:wall: :wall: :whistle2: :yawn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.