Jump to content

Nos-Dio

Premium Members
  • Posts

    2.252
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Nos-Dio

  • Γενέθλια 06/06/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθηνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nos-Dio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nos-Dio

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 4η

    Καποτε, χωρις να σημαινει πως αυτο ηταν καλο η κακο αυτο το φορουμ ηταν περισσοτερο μια κοινοτητα απο κεινους..τους αλλους..τους overclocker... Βρηκα τυχαια ενα thread που οταν το ανοιξα ειδα πολλα "γνωστα" ονοματα της εποχης και θυμηθηκα και εγω τις δικες μου μερες της πορωσης με τα pc....που μονταραμε τις μητρικες, που το phase το βρηκες στην Στουρναρη..που η Στουρναρη..ηταν τιγκα στα μαγαζια και στη "ζωη". Σε καποιους απο δω μεσα νομιζω θα ξυπνισει παλιες αναμνησεις.
  2. Nos-Dio

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρονια Πολλα και καλα!
  3. Nos-Dio

    Diablo 3 TheLab Clan

    nosdio#2462 ειναι το id, αν μπορειτε βαλτε και μενα παιδια!! thx!!
  4. Nos-Dio

    Diablo 3

    Παιδια αν μπορειτε βαλτε και μενα στο clan nosdio ειναι το name!! thx!!:daisy:
  5. Nos-Dio

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    μιας και το ειδα,συγνωμη αν εχω ειρωνευτει και πει μλκια σε καποιον. Θυμαμαι ειχα κανει λαθος με τον trooper πριν αρκετο καιρο..
  6. Nos-Dio

    Δείξτε το κουτί σας...

    μονο η audigy εχει σκονη σχετικα πολυ αλλα ετσι και αλλιως η σκονη στο pc ειναι υγεια..
  7. Nos-Dio

    Δείξτε το κουτί σας...

    Last days of X2
  8. Nos-Dio

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    πες τα πες τα... Και καλυτερα ετσι γιατι οι Asus κρατανε τιμη ενω οι Albatron οχι,εγω την παραγγειλα απο το ιδιο καταστημα.Ο τεχνικος εκει ειναι πολυ καλο παιδι. Ακους αλεκο??Αντε θα στην φερουν στο σπιτι ρε σ,τι αλλο θελεις?? :P (τι θα σου φερουν δεν ξερω )
  9. Nos-Dio

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Αντε να μας πεις τι εγινε τελικα...
  10. Nos-Dio

    World of Warcraft

    Ελατε hammer:)...ξερω δεν γινεται...
  11. Nos-Dio

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ναι η μονωση ειναι καλη.Καποτε ειχα δοκιμασει με αλλο hardware να κλεισω το κουτι αλλα μη εχωντας σωστο εξαερισμο δεν ελεγε και πολυ.Ωστοσο επεσε ο θορυβος κυριως επειδη δεν ακουγονταν τοσο πολυ οι δισκοι πια..Δυστυχως δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Απο το να εχω εναν 12αρη στα 5 βολτ πισω που δεν θα κανει δουλεια και θα παραγει εξτρα ηχο καλυτερα ανοιχτο κουτι.Ουτως η αλλος τωρα πια με "ενοχλουν" τα μοτερακια των δισκων που ειναι αθορυβα....αλλα οταν δεν ακουγεται τιποτα αλλο τι να σου κανει...ακους τον FDB δισκο που και σε load ειναι οτι πιο αθορυβο εχω ακουσει σε δισκο.. Πιο κατω απο θορυβο δεν παει παντως. Για pc που εχει παραθυρα η μονωση ειναι αντιαισθητικη και ισως λιγο υπερβολικη.Εγω στο "μεγαλο" παρολο που δεν εχει παραθυρο δεν βαζω.
  12. Nos-Dio

    Δείξτε το κουτί σας...

    ο ανεμιστηρας ειναι 12αρης απο το Στακερ,δηλαδη πιο αθορυβος απο τον 12αρη του τσιεφτεκ.Τον εβαλα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου τα σπασει ο αλλος αφου το μοτερακι του δεν ηταν και τοσο αθορυβο.Το τροφοδοτικο δεν ακουγεται καθολου τωρα και ειναι και μπουσταρισμενο στις τασεις(12.05,5.04,7.03) απο τα αρχικα που ηταν πιο κατω. Στις συγχρονες καρτες τα πραγματα θα ειναι πιο δυσκολα και για το τροφοδοτικο.αλλα δεν ειναι παθητικη η ψυξη της.θα στερεωσω εναν 12αρη ψοφιομαστερ(παντα) στα 5 βολτ και θα ειναι κυριλε.
  13. Nos-Dio

    Δείξτε το κουτί σας...

    και μια πιο "μεσα";)
  14. Nos-Dio

    Δείξτε το κουτί σας...

    2 εικονες απο το δευτερο pc μου που το εχω για κατεβασμα και backup σε ωρες και μερες που το αλλο ειναι χυμα. hec 69A19 2X120gb Maxtor 7200/8 mb ata 133 hitachi dvd,Ricoh cd-rw p4p 800 dlx rev 2.0+socket 479 Celeron M 360J 1400@2170 mhz 2X512 mb pc3200 Kingston@2.5-3-3-6 with pat Gainward Geforce 4 Ti 4600 vivo Chieftec 350 24 pin το pc ειναι εξαιρετικα αθορυβο,συντομα θα στερεωσω και τον 12αρη στο κουτι να φυσαει καλυτερα την καρτα.
  15. Nos-Dio

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Σωτηρη εφοσον συμφωνησες να την αγορασεις τοτε με τους δικους τους ορους(συμφωνω οτι το τοτε σκεπτικο 1 χρονο εμεις 3 απο Ασους ειναι λακαμια) αυτο που υποχρεουνται να κανουν ειναι να την στειλουν στην Ασους.Θεωρητικα δηλαδη δεν μπορεις να εχεις το αμεσο ρμα το οποιο ομολογουμενως σκιζει.Τωρα αν τους πριξεις που λεει και ο Γιωργος λογικα θα παρεις πισω μια καρτα αντιστοιχων επιδοσεων. Περιπτωση να χρειαζεται να την στειλουν καπου αυτοι δεν μου εχει τυχει.Το θεμα ειναι οτι με αυτο το μαγαζι ειναι σπανιο να φτασεις σε αυτο το σημειο με την παρουσα πολιτικη. Οι περισσοτεροι λογικα εξυπηρετουνται και δεν περιμενουν για αυτο και βλεπεις πραγματα στο στοκ(μην απορισεις αν δεις μια gf4 σε 1-2 μηνες στο στοκ )..Αν τωρα δεν εισαι απο αυτους που φωναζουν μαλλον εισαι σε λαθος χωρα δυστυχως. Αυτο που εχω να σου πω εγω οτι αν δεν θες να μπλεκεις με ρμα και ταλαιπωριες οτι παιρνεις απο εδω και περα και μπορεις "σου κανει να το παρεις" να το παρεις απο εκει γιατι για 3 χρονια εισαι καλυμενος..φυσικα πριν τα τρια χρονια θα φροντισεις να καλυφτεις και για τα επομενα. Φιλικα,ΝΟΣ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.