Jump to content

Ιστιοπλοια στην Αθηνα

Mischeif

Recommended Posts

Λοιπον θελω να παω σε εναν ομιλο ιστιοπλοιας στο Πειραια η στον Αγιο Κοσμα!

Απο οτι ρωτησα λογο ηλικιας (19 χρονων) θα πρεπει να ξεκινησω στα Σκιπερ!

Εχει κανεις υποψει του κανενα ομιλο?καποια τηλεφωνα για να επικοινωνισω?και αν ξερεται τι τιμες παιζουν?

Ευχαριστω Πολυ!:T:

Καλημέρα :)

Κι εγώ το ψάχνω τώρα να πάω. Πήγα μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό μέσα στο καλοκαίρι και τρελλάθηκα :D

Θα πάω το Σάββατο να ρωτήσω κάτω στον Πειραιά και θα σε ενημερώσω.

Ένας από τους καλύτερους ομίλους είναι ο ΝΟΕ.

Εκεί διδάσκει ο φίλος μου ο Μιχάλης- ( πμ) πολύ καλό παλικάρι και με τεράστια εμπειρία.

Παίρνεται το 4127757 βγαίνει η ’ννα και λέτε ότι ερχόσαστε από τον Μιχάλη.

Λοιπων εξαρτατε τι θελεις να κανεις, θες ανοιχτης θαλασσης η τριγωνου, αγωνιστικη η τουριστικη; και τι θες να κανεις με την ιστιοπλοϊα;

Καλημέρα μας!

Ετσι με μια φωτο να σας φτιάξω την διάθεση, ΟΛΟΙ στην σειρά!!!

Πιτσιρικας ετρεχα με laser αλλα ο ναυτικος ομιλος της πολης μου παρουσιασε οικονομικα προβληματα και τα laserακια σαπιζουν στο κιοσκι.... ακομα...

Περσυ αποκτησα διπλωμα ανοιχτης θαλασσης στο Ηρακλειο που σπουδαζω... απο τοτε ολο και καμια βολτα παίζει, αλλα οχι τρομερα πραγματα, ευελπιστώ καποια στιγμή στο μέλλον να αποκτήσω δικό μου ιστιοφορο να κανω βόλτα οποτε θέλω!!! :help: :help: :help:

post-288-1416071210,5914_thumb.jpg

Ειχε και έχει!!! τοτε πιο δραστήριος ομως (πριν 4-5 χρονια), σημερα ειναι εντελως παρεϊστικο στυλ απο ντοπιους που μόνο για ψάρεμα πανε... αντε και κανενα διαγωνισμό καθετης ή συρτής!!!

ΝΟΚ (ν.ο.Καρυστου)

εχω και μπλουζάκι!!! χεχε :) :) :)

Αρχική απάντηση από nycos [Σήμερα, στις 11:39]

Καλημέρα μας!

Ετσι με μια φωτο να σας φτιάξω την διάθεση, ΟΛΟΙ στην σειρά!!!

Πιτσιρικας ετρεχα με laser αλλα ο ναυτικος ομιλος της πολης μου παρουσιασε οικονομικα προβληματα και τα laserακια σαπιζουν στο κιοσκι.... ακομα...

Περσυ αποκτησα διπλωμα ανοιχτης θαλασσης στο Ηρακλειο που σπουδαζω... απο τοτε ολο και καμια βολτα παίζει, αλλα οχι τρομερα πραγματα, ευελπιστώ καποια στιγμή στο μέλλον να αποκτήσω δικό μου ιστιοφορο να κανω βόλτα οποτε θέλω!!! :help: :help: :help:

Την μαΐστρα καπετάνιε εσύ την νετάρισες σαν σώβρακο;

Εγώ εκανα τον Ιούνιο-Ιούλιο μαθηματα στο ΝΟΚ (καλαμακι). Ο ενας απο τουε εκπαιδευτες ειναι γαμω τα παιδια και γινοτανε πολυ καλο και παραλληλα ευχαριστό "μαθημα". Σκοπεύω να το συνεχισω στα "προχωρημενα" μαθηματα.

Για να δουμε λιγο τιμες, στο ΝΟΚ η κανονικη τιμη ειναι 360 για το πρωτο κυκλο μαθηματων, απο τα οποια τα μισα η και παραπανω ειναι για το διπλωμα (παραβολα κλπ) αποσο μας ειπαν. Ημασταν 10 ατομα στο τμημα και καναμε 7 6ωρα μαθηματα στο σκαφος και4-5 θεωρητικά

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Και τι ακριβως επαγγελεσαι ????

Λοιπων ειμαι ακομα μαθητης και δουλευα για το καλοκαιρι! ηταν τελεια, με πληρωναν 10Ε την ημερα για να κανω διακοπες! και εμενα μου αρεσουν οι διακοπες!

Τωρα με τα χρηματα που πηρα αγωραζω υπολογιστη!

Εγω στον ΑΝΟΓ (Γλυφαδα) ειχα δωσει πριν 6 χρονια 110.000 δρχ. Ηταν 4 Σαββ/κα με καθημερινες εξορμησεις και το τελευταιο Σαββ/κο (το 5ο) πηγαμε Υδρα. Επίσης ηταν και 4 η 5 θεωριτικα μαθηματακια...

@morpheus Οι "προχωρημενοι" σου λενε τιποτα παραπανω η απλα κανεις βολτες ???

Πάντως οι των βορείων προαστείων σκεφτείτε μήπως πέφτει πιο κοντά η Χαλκίδα (35-40 λεπτά από Κιφησιά) εκέι θα βρείτε τον Ι.Ο.Χ. όπου γίνονται μαθήματα για όλες τις κατηγορίες , για τα ανοιχτής θαλάσσης κάθε Κυριακή. Τα παιδιά εκεί είναι εξαιρετικά και διοργανώνουν πολύ συχνά αγώνες και ταξίδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.