Jump to content

morpheus

Premium Members
  • Posts

    702
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

morpheus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Προσωπικά έχει αρχίσει να με ενοχλεί οτι τα reviews-test κλπ απο το thelab "καπελώνουν" τα υπόλοιπα νέα. Έχω μάθει με μια ματιά στην πρώτη σελίδα να βλέπω αν υπάρχει κάτι νέο και με αυτόν τον τρόπο πρέπει να θυμάμαι οτι αυτο το άρθρο που βλέπω εδω και 3-4 μερες πρώτο ειναι απο το thelab, άρα πρέπει να κοιτάξω παρακάτω γιατί υπάρχουν νεα 3-4 ημερων που δεν εχουν βρεθει ποτε πανω πανω. Θα προτιμούσα να ήταν είτε σε απολυτη χρονολογική κατάταξη, είτε σε διαφορετική λίστα.
  2. morpheus

    Inferno_CPU-Heatsink Tester

    Μ'αρέσει η κατασκευή σου, τα αναλογικά ηλεκτρονικά μου ασκούν μια γοητεία. Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο όμως νομίζω οτι θα ήταν πολύ πιο εύκολο με έναν microcontroller+ H-Bridge / motor-driver ώστε να οδηγήσω με ακρίβεια το φορτίο. Στα πιο Integrated drivers/H-bridge έχεις και feedback μέτρηση ρεύματος και μπορείς εύκολα να ελέξεις την ισχύ, ακόμα και με μη-γραμμικό φορτίο. Τα παραπάνω δεν τα έχω υλοποιήσει ούτε τα έχω μελετήσει επιμελώς αλλά με βάση τις λίγες γνώσεις που έχω μεχρι τώρα περι ηλεκτρονικών ισχύος μου φαίνονται εύκολα πραγματοποιήσιμα.
  3. morpheus

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Θα μπορούσες ίσως να βαλεις 2 επιπλέον "heatpipes" (χαλκοσωλήνες δλδ) που θα σταθεροποιούσαν τα πτερυγια και θα φαινονταν απο πάνω ιδια με τα άλλα. Και ετσι μια χαρα ειναι πάντως
  4. morpheus

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Τα πτερύγια σου δημιουργούσαν πρόβλημα χώρου και τα έκοψες; Γιατί αλλιώς δεν είχες λόγο να τα κόψεις.
  5. morpheus

    Περί ρακόρ ο λόγος

    Την εσωτερική διάμετρο θα την βρεις απο την εξωτερικη αφαιρώντας 2* το πάχος
  6. morpheus

    Περί ρακόρ ο λόγος

    http://en.wikipedia.org/wiki/British_standard_pipe_thread Με λίγα λόγια, η ονομαστική διάσταση στα σπειρώματα σωλήνων πλέον δεν αντιστοιχει ουτε στην εσωτερική ούτε στην εξωτερική διάμετρο, αλλα ειναι μικιρότερη και απο τις δύο. Επειδη για του σωλήνες ενδιαφέρει η εσωτερική διάμετρος, αυτη χρησιμοποιείται ως ονομαστικη. Όταν πρωτο χρησιμοποιήθηκαν τα σπειρώματα σε σωλήνες η ονομαστική διάσταση αντιστοιχούσε στην εσωτερική διάμετρο. Με την πρόοδο όμως των υλικών και των κατεργασιών έγινε δυνατή η κατασκευή σωλήνων με μικρότερο πάχος τοιχόματος. Για να διατηρηθει όμως συμβατότητα με τα υπάρχοντα σπειρώματα κρατηθηκε σταθερη η εξωτερική διάμετρος και αυξήθηκε η εσωτερική για να μειωθει το πάχος τοιχώματος. Έτσι πλέον η ονομαστική διάμετρος ειναι μόνο ονομαστικη και δεν αντιστοιχει ουτε στην εσωτερική ουτε στην εξωτερικη
  7. 'Εχει βαλει κανεις το comodo σε PC που μπαινει σε domain; Σε εμενα δεν μπορω να το κανω να δουλέψει
  8. morpheus

    Περί ρακόρ ο λόγος

    Ρε παιδιά τελικά έχετε βρει μπρούτζινα ή πλαστικά ρακόρ με σπείρωμα 1/4'' για σωλήνα 1/2'? Εγω τα μόνα που έχω βρει είναι για λίγο πιο λεπτό σωλήνα (μπρούτζινα επινικελωμένα)
  9. morpheus

    Δείξτε το κουτί σας...

    λολ Για ποιον καμπουρακη λες;
  10. επίσης υπαρχει και το "πότε ο Γιαννης δε μπορει, πότε ο κώλος του πονεί!" (μαντεψτε το όνομα μου...)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.