Jump to content

**64bit R-A-W p-o-w-e-r**......3200CG@Asus K8N-E

greekfragma

Recommended Posts

:happy: χαιρετω και παλι......μετα απο μια πολυ κουραστικη εβδομαδα λογω εξεταστικης :rant: ειπα να τσεκαρω τα νεα μου μωρακια :baby: να δω τι κανουνε......... :devil:

ετρεξα λοιπον καποια τεστακια και δεν εχω κανενα παραπονο απο τις επιδοσεις......χεχεχε:clap:

το συστημα αποτελειται απο τα εξης:

Α64 3200+@ (250x10) CG stepping 1M cache watercooled by 11

Asus K8N-E deluxe

Club3D 9800PRO 128MB R350

modded by Hipro and watercooled by 11 (but of course) :whistle2:

και τελος 2x256ΜΒ μνημης Kingston HyperX pc2700 timings 2-3-3-6@333Mhz

(κατι παιζει με την μητρικη και δεν ξερω τι.....αδυνατον να πανε στα 400)

ψαχνω για ενα κιτακι 2χ512 να βαλω επανω......το θεμα ειναι οτι λεφτα δεν παιζουνε μεχρι τον οκτωβρη τουλαχιστον(οποτε πρεπει να βρω να δωσω και αυτες που εχω αν γινει το οτιδηποτε.......(θα παρω και μια TFT σε κανα μηνα)..........με την Ηρω τελος οριστικο.[ Παμε γι αλλα ] οπως λεει και ο Samael στο nickname του msn

οι μνημες που θα βαλω(αν ευκαιρησω και μπορεσω) δεν θα ειναι τιποτα το τρελο......ας εχουνε και χαλαρους χρονισμους....το θεμα ειναι να ανεβαινουνε fsb......με νοιαζει να υποστηριξω καλα το κλοκαρισμα του Α64 και ας μην ειμαι και σφαιρα σε μνημες......βεβαια εταιρον εκατερον που λενε αλλα θα δειξει.......δεν νομιζω να παρω την ΕΙΖΟ....μαλλον για την Samsung172X θα παω την οποια ειδα διπλα σε Eizo-Sony-LG-Viewsonic και ειναι απιστευτα καλυτερη.......τσιμπημενη σε τιμη(630τελικη νομιζω).....αλλα για μενα στις οθονες οτι πληρωνεις παιρνεις.....

Ακριβως η 557 εχει 700....οταν την πηρα αρχες του ετους τουλαχιστον!

Τεσπα δε θα βρεις και μεγαλες διαφορες...απλα πρωτα βρες review πολλων οθονων μαζι!

Αν χαλαρωσεις τα timings στις μνημες και ανεβασεις το fsb τι κερδιζεις ή τι χανεις.Αν κανεις το αντιθετο?

το Hyper transport δουλευει στα 3χ250=750Mhz....αρκετα ικανοποιητικα..........η μητρικη μου εχει ενα κακο........ειναι ρεβιζιον 1.04 και οχι 1.05 που θεωρειται καλυτερη σε θεματα κλοκαρισματος αν βασιστω σε ξενα φορουμς που μελετησα.οι μνημες δεν με επειγουνε γιατι και με αυτες μια χαρα δουλεια κανω......αρα πρωτα ερχεται η TFT......για την μητρικη θα κανω παρουσιαση με νεο θρεντ οποτε ας μεινουμε στα αποτελεσματα που ποσταρα παραπανω και σε καποιες παρατηρησεις σχετικα με το πως να ρυθμισω απο μπαηος ωστε να κερδισω κατι ακομα....

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 06:25]

Αν χαλαρωσεις τα timings στις μνημες και ανεβασεις το fsb τι κερδιζεις ή τι χανεις.Αν κανεις το αντιθετο?

αυτο ειναι το θεμα.........παιζει προβλημα στο μπαηος και δεν ανεβαζει τις μνημες πανω απο 333 αν και εβαλα χειροκινητο ελεγχο και εβαλα 400 στο FSB.ειχα πειραξει και τους χρονισμους σε 3-3-4-8 αλλα και παλι τιποτα.:TD:

Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 06:32]

καλα τα πας!!!στα 3δμαρκ με πατας μπραβο ο a64!!

αλλα θες μνημες οπωσδηποτε....γιαυτο εχεις χαλια pi

μπορει να εχουμε την ιδια καρτα αλλα μην ξεχνας οτι η δικια μου ειναι μονταρισμενη υδροψυκτη και με πυρηνα που 500αριζει.

τωρα βεβαια στο 2001 μπορει οντως να μετραει ο 3200 αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο βοηθαει και εκει η καρτα.:...:

αν ειχα δηλαδη μνημες 1 γιγα με σφιχτους χρονισμους μπορει να χτυπαγα και 35?????ή μηπως τα παραλεω...σορρυ αλλα δεν γνωριζω:innocent:

Kαλορίζικα και καλοδούλευτα..... :T:

Οσο για τισ μνήμες .... Χτύπα και εσύ μερικές ADATA VITESTA DDR500 είναι φθηνές και πάνε καλά..... ακόμη και με 2.6 VDDR :D :D @ 262 1:1 @ Sandra 3954/3953

post-153-1416071211,2952_thumb.jpg

ευχαριστω πολυ παιδια.................ελπιζω να ανεβω κι αλλο με κανα καλυτερο bios για την μητρκη μου.......για αρχη παντως ειμαι υπερευχαριστημενος.επαιξα και Doom3 και ακομα και με συτες τις μνημες επαιξα απροβληματιστα σε 1152 high details!!!!!

@Dagalidis:ποσο ακριβως κανει το κιτακι 2χ512 απο τις μνημες σου?

με ενδιαφερει να διωξω 1α τις δικες μου γιατι λεφτα στην ακρη δεν υπαρχουνε και πολλα...

@Κοπριτης:Γιωργαρε σε περιμενω να το δεις και απο κοντα το σεταπ........ελπιζω να εχει ανεβει κι αλλο μεχρι τοτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.