Jump to content



Legacy Support - Drivers για Kyocera Printer?


Recommended Posts

Εχω ενα παλιο εκτυπωτη Kyocera FS-720, τον οποιο με κατι μπαλωματα καταφερα κουτσα στραβα να τον χρησιμοποιησω σε Win 8 Consumer Preview x32. Τωρα που ειμαι σε νεο λαπτοπ με Win 8 x64 δεν μπορω με κανενα τροπο να τον κανω να λειτουργησει. Οταν τρεχω το setup μου λεει σιγουρεψτε πως ειναι στο ρευμα και ανοικτος και συνδεδεμνος με τον υπολιγιστη. Παταω next και μετα μου λεει πως δεν βρισκει συσκευη συνδεδεμενη...

Εχω προσπαθησει απο device manager, να δειξω τον φακελο που περιεχει το .inf του driver, αλλα παλι μου λεει πως δεν βρισκει τιποτα.

Ειναι πολυ σημαντικο γιατι ειναι εκτυπωτης γραφειου και ειναι καλος και αξιοπιστος και δεν θελω τωρα να αγοραζω καινουριο...

Link to comment
Share on other sites

USB δεν είναι ο εκτυπωτής; Αν ναι πήγαινε απο το device manager και κάνε εγκατάσταση απο εκεί. Χρεισιμοποίησε το δηλαδή ανάποδα και όχι μέσα απο το software του.

Link to comment
Share on other sites

Το γραφω και πανω βρε συ, το δοκιμασα αυτο και δεν γινεται κατι :(

Το μονο που βρισκω στο διαδκτυο για τον συγκεκιρμενο ειναι να εγκαταστησω το xp mode, και να τον εγκαταστησω εκει και να τον μοιραζομαι στο κυριο λειτουργικο. Σιγα μην κανω ολο αυο για εναν εκτυπωτη.

Δηλαδη τωρα στην μετα-XP εποχη και κυριως στα 64bit συστηματα, ολοι οι παλιοι εκτυπωτες πανε για πεταμα?

Link to comment
Share on other sites

Τα οχτάρια έχουν οδηγό εγκατάστασης παλαιού υλικού. Ίσως να χρειαστεί να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής προγραμμάτων οδήγησης πατώντας F8 πριν βγει το σιέλ παράθυρο κατά την εκκίνηση του υπολογιστή.

Στάλθηκε από το κινητό μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.