Jump to content



Βοήθεια!! αλλαγή keyboard σε notebook


kainourios

Recommended Posts

Παίδες έκανα μια γκάφα και έριξα σε ένα Acer aspire 5538 (μοντέλο 4ετίας) ένα κομμάτι cheesecake και τώρα έχουνε γίνει πολύ σκληρά μερικά κουμπιά όπως το G το D και το C.

Το λαπτοπ το χρησιμοποιώ για να κάνω εργασίεςκ και πλέον το γράψιμο είναι σχεδόν αδύνατο. Έκανα ένα research στο Internet και είδα ότι είναι σχετικά εύκολο να το αλλάξεις.

Ξέρει κανείς κανα μαγαζί που να πουλάει λαπτοπ keyboards και να κάνει παραδόσεις; Ή αν ξέρετε μήπως μπορώ να βγάλω τα συγκεκριμένα κουμπιά και να τα καθαρίσω καλύτερα;

Link to comment
Share on other sites

OFFTOPIC: Μαμάει το Cheesecake !!!!

Οntopic Mode: Αρχικά καλό θα ήταν να βγάλεις τα κουμπάκια να τα καθαρίσεις εξωτερικά και από μέσα που έχουν το σιδεράκι/ελατηριάκι άν έχει μπεί κάτι. Άν δείς βελτίωση καλώς, αλλιώς άν κοιτάς για αντικατάσταση καλό θα ήταν να αφαιρέσεις το keyboard, να τσεκάρεις το ακριβές part number που έχει η ετικέτα από πίσω και:

  1. Παίρνεις ACER αντιπροσωπεία να σου πούν νέο πόσο κάνει
  2. Τσεκάρεις saver.gr και laptop-parts.gr άν έχουν κάτι (καμιά φορά δέν έχουν ενημερώσει το site...σε περίπτωση που δέν βρείς από αναζήτηση ΟΠΟΤΕ πάρε ένα τηλεφωνάκι)
  3. Ebay 12-15 ευρά NEW CONDITION.

* Πάντως καθάρισε τα πρώτη και δεύτερη φορά, λογικά θα δείς βελτίωση.

Link to comment
Share on other sites

Αν ήσουν Χανιά θα σου έδινα έχω πολλά , αν ψάξεις σε κανένα service στην γειτονιά σου σίγουρα θα σου δώσουν και ειδικά από acer όσο για την αλλαγή ξεκουμπώνεις το πλαστικό κοντά στην οθόνη και μετά είναι 2 βίδες πολύ απλό 2 λεπτά , έτσι και αλλιώς βγάλτο να το καθαρίσεις λογικά δεν θα είναι τπτ

Link to comment
Share on other sites

ετυχες και σε "απλο" laptop όσον αφορα την αλλαγη του πληκτρολογιου. αν θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο keyboard δεν "πιανει" με βίδες οπότε ακόμα και αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το αλλάξεις εύκολα.

πρώτα βγάλτο και καθάρισε το και μετα αν δεν αλλάξει κάτι, απλα αγόρασε ένα keyboard και άλλαξε το μονος σου... ebay μερια πολύ φθηνά θα βρεις

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.