Jump to content



Προέκταση πίσω συνδέσεων, μπροστά.


aposporis

Recommended Posts

Δε ξέρω αν ο τίτλος είναι αρκετά περιγραφικός.

Επειδή το γραφείο του υπολογιστή είναι τέτοιο που δε μπορώ να περάσω τα καλώδια από κάπου, παρά μόνο από μπροστά, όλα είναι στη τσίτα και με τα παραμικρό τα τραβάω και τα ρίχνω.

Οπότε ψάχνω μια μαζεμένη λύση να φέρω μπροστά ή ακόμα και σε σημείο που με βολεύει τις πίσω θύρες ( 1x vga, 1x stereo sound, 6x usb ).

Υπάρχει κάτι τέτοιο ( ας πούμε panel ) ή να πάρω απλά extension καλώδια και να τα μαζέψω με δεματικά;

Ωραίο δε θα είναι αλλά δουλειά θα γίνει. :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Βρίσκεις panel που θα κάνει δουλίτσα για όλα εκτός του vga. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το ακόλουθο που αποτελεί όλα σε ένα λύση με τα 6 usb που ζήτησες. Το θέμα είναι ότι βγαίνει λίγο πιό ακριβά σε σύγκριση με την απλή λύση π.χ της επέκτασης καλωδίου usb (τσάμπα σχεδόν) με ένα HUB (φθηνούλια).

Επίσης παίζει ρόλο το κουτί σου και ημητρική σου στην επιλογή του PANEL. Οι connectors συνδέονται πάνω στην μητρική άρα χρειάζεσαι και την ανάλογη υποστήριξη. Επίσης βλέπεις και τί σου ταιριάζει σε χρώμα όσον αφορά το κουτί σου.

Για το καλώδιο vga, η γνώμη μου είναι να πάρεις με την μια το καλώδιο vga στα μέτρα που χρειάζεσαι και όχι extender. Βρίσκεις 10 μετρο με 12 ευρώ...

Link to comment
Share on other sites

Ίσως αν έπαιρνες ένα I/O Shield (π.χ. i/o shield | eBay) και κάπως έκοβες το κουτί για να περάσεις τα καλώδια εσωτερικά..

Να έκοβες και ένα PCI slot shield για να τραβήξεις τα καλώδια από μέσα-έξω.

Άλλη λύση, να βάλεις προεκτάσεις για να μην είναι τσίτα τα καλώδια.

3η λύση, βγάλε μία φωτογραφία να δούμε τι παίζει από χώρο να σου πούμε καμιά καλύτερη ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.