speedman_26 Μάρτιος 20, 2014 Author #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 θα κανω επεξεργασια βιντεοαλλα οχι τρελα πραγματα απλως θελω να εχω πολλα gb για να ειμαι καλυμενος μελοντικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 20, 2014 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Τα 12gb είναι καλά τότε. Αναβαθμίζεις στο μέλλον αν δεις ότι δεν σου φτάνει, αλλά πολύ δύσκολο να φτάσεις τα 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάρτιος 20, 2014 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Τα 12gb είναι καλά τότε. Αναβαθμίζεις στο μέλλον αν δεις ότι δεν σου φτάνει, αλλά πολύ δύσκολο να φτάσεις τα 12.σκεφτηκα μηπως δεν θα μπορω να βρω αυτες της μνημες μελλοντικα γιατι δεν ειναι και καινουργιο το συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 20, 2014 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Θα βρείς παρόμοιες, μην ανησυχείς. Ούτε η Corsair θα κλείσει σύντομα, ούτε η Kingston. Αν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά, είναι πολλά τα 250€ για μνήμες με την μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάρτιος 20, 2014 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Θα βρείς παρόμοιες, μην ανησυχείς. Ούτε η Corsair θα κλείσει σύντομα, ούτε η Kingston. Αν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά, είναι πολλά τα 250€ για μνήμες με την μία. ποιες απο της δυο λες ? να παω corsair λες εχω και βαση ψυξεις που ειχαν στο πακετο μεσα αυτες που εχω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 20, 2014 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Και οι δύο πολύ καλές είναι. Αυτή η βάση ψύξης δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι. Αν νομίζεις ότι θα χρησιμεύσει με Corsair, πήγαινε εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάρτιος 20, 2014 Author #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Και οι δύο πολύ καλές είναι. Αυτή η βάση ψύξης δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι. Αν νομίζεις ότι θα χρησιμεύσει με Corsair, πήγαινε εκεί.όταν πήρα της μνήμες είχε μια βάση με δυο ανεμιστήρες για να ψυχουν της μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 21, 2014 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 όταν πήρα της μνήμες είχε μια βάση με δυο ανεμιστήρες για να ψυχουν της μνήμεςΑ, ψύκτρες είχε. Αυτές κουμπώνουν παντού, οπότε μη σε περιορίζει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.