!@C-MoS@! Posted September 12, 2004 #1 Share Posted September 12, 2004 Καθως εψαχνα για τους Sempron βρηκα αυτο...http://ocworkbench.com/2004/guides/unlockbartonwk43/unlockbartonwk43-1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Posted September 12, 2004 #2 Share Posted September 12, 2004 oποιος το δοκιμασει ας μας πει αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Posted September 12, 2004 #3 Share Posted September 12, 2004 Ανακαλυψε ο Κολομβος την Αμερικη..................Το ειχε δοκιμασει και ο MortisBoy και δεν δουλευει σε nforce2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Posted September 12, 2004 #4 Share Posted September 12, 2004 Ναι αλλά δουλεύει σε VIAaaaaaaaa~!!!!!!!!!!Αν δε λυπόμουνα την εγγυηση θα είχε γίνει ήδη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Posted September 12, 2004 #5 Share Posted September 12, 2004 sempron και VIA δηλαδη = ξεκλειδωτοι σεμπρον??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Posted September 12, 2004 #6 Share Posted September 12, 2004 Sorry αν βγήε έτσι.Εννοώ ότι οι αναφορές λένε ότι οι superlocked XPs past week 39 ξεκλειδώνονται μέσω του mobile-ation αλλά δουλεύει σε όλα τα τσίπσετ εκτός από nforce Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Posted September 13, 2004 Author #7 Share Posted September 13, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka sempron και VIA δηλαδη = ξεκλειδωτοι σεμπρον??? Oxi,ξεκλeiδοτοι batron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted September 17, 2004 #8 Share Posted September 17, 2004 Εχω προβληματειστεί πολύ με το θέμα του κλειδώματος και ξεκλειδώματοςΠρώτον , φαντάζομαι οτι εννοείτε οι οι barton εχουν κλειδωμένο πολλαπλασιαστή , αυτό τι σχέση έχει με το chipset της μητρικής?Αλλα chipset τον βλεπουν κλειδωμένο και άλλα οχι?Δευτερον , τώρα θα αγοράσω εναν XP στα 3200 και θέλω να μην κάνω κανένα λάθοςΠως θα βρώ ξεκλείδωτο?Δυστυχώς η ευτυχώς η μητρική μου εχει το nVIDIA ultra 400 (asus A7Ν8X deluxe) οπότε θα εχω πρόβλημα σύμφωνα με τα όσα λέτεΤριτον , για να εχω επιδόσεις και καλό overclocking χρειάζομαι ξεκλείδωτο επεξεργαστή ή να μην με απασχολεί ??επίσης θα ήθελα ένα σχολιασμό της μητρικής τι λεει σε επιδόσεις overclockingΜια συμβουλή επίσης , να πάω σε XP 3200 ή σε XP3000 .Το λέω μήπως η διαφορά είναι αμελητέα μεταξύ τουςΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Posted September 18, 2004 #9 Share Posted September 18, 2004 Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κι εγώ πριν πάρω μηχάνημα. Αλλά τελικά κατέληξα στην πιο ποιοτική, σταθερή και φθήνη λύση. AMD AthlonXP 2500+@1833(11x166). Τώρα όμως τον αναγνωρίζει ως AMD AthlonXP 3200+@2205(11x200) και 100 euro στο χέρι. ’σε που όλα είναι όπως τον πρωτοάνοιξα, default όλα και optimal interface και όλα τα Volts στη θέση τους. Τρέχει ανετότατα, σχεδόν εργοστασιακά. Motherboard: Asus A7N8X-Deluxe nForce2 Ultra 400 Το mobo πάει μόνο μέχρι 211Mhz FSB αλλά ο στόχος της αγοράς δεν ήταν τόσο ο υπερχρονισμός, άλλωστε είμαι άσχετος, αν και εξαρχής πήρα μνήμες 400άρες. Λοιπόν έψαξα σε αυτό το site (www.thelab.gr) και βρήκα όλες τις απαντήσεις μου. Το μυστικό σε αυτό το mobo είναι το εξής: Q-Fan Control [Disable]! Αλλά μόνο για το FSB, διότι οι multipliers είναι κλειδομένοι, σε μένα τουλάχιστον. Με απλά λόγια το link που έδοσε ο editor του άρθρου τα λέει όλα. Επίσης εκφράζει και το σκεπτικό της απόφασής μου να κάνω την συγκεκριμένη αγορά pc. Πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Posted September 18, 2004 #10 Share Posted September 18, 2004 πολυ μπερδεμενους σας βλεπω ρε παιδες.....δεν βλαπτει να κανουμε και καμια αναζητηση,να διαβαζουμε και κανα ποστ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Posted September 18, 2004 #11 Share Posted September 18, 2004 Πάντως αν για υπερχρονισμό τότε ομόφωνα Abit.&- Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Posted September 18, 2004 #12 Share Posted September 18, 2004 Ο 3000 θα ανέβει χωρίς να φοβάσαι το τσίπσετ μιας και είναι 333 κανονικά.Έχει πιο ψηλά τον πολλ/σιαστή οπότε από τη μια δε θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα 400δδρ χωρίς τρελή ψύξη.Από τη άλλη ο 3200 είναι 400άρης από μαμά οπότε χαμηλότερο multi.Με το μοβο που λες θα ανεβάσεις αλλά θες και μνήμες καλές. Αν θελήσεις και ξεκλειδώσεις το multi τότε πρώτον στείλε φωτογραφίες από το εγχείρημα ,και δεύτερον θα έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό μιας και το nforce δεν καταλαβαίνει τους unlocked multipliers Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Posted September 20, 2004 #13 Share Posted September 20, 2004 Οι Barton είναι όλοι ίδιοι, τόσο ίδιοι όσο τα καρμπόν και ακόμα πιο ίδιοι! Τα άλλα είναι marketing και μονο marketing για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια μας. Όποιον Barton και να πάρεις μπορείς να τον φτάσεις να είναι ο μεγαλύτερος της σειράς, δηλαδη 3200+. Στην υπογραφή ο 2500+ έγινε 3200+ με τον box ανεμιστήρα και δουλεύει στους 53 βαθμούς Full Load άνετα.Τα multipliers είναι κλειδωμένα από τη μαμά AMD. Αν δεν τον πειράξεις με φυσική επαφή (κατσαβίδια και κολλητήρια) δεν αλλάζει, τέλος. Μόνο το FSB αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Posted September 20, 2004 #14 Share Posted September 20, 2004 Ο δικος μου 2400+ δεν ξερω αν ειναι Barton η Παρτον, αλλα πριν το BIOS update ηταν 166*12,5 και μετα133*15 default....Αν δεν τον πειράξεις με φυσική επαφή (κατσαβίδια και κολλητήρια) δεν αλλάζει, τέλοςH Chaintech 7NJS Zenith εχει unlock το multiplier...Αλλα να "παιξω" με το multiplier ή με το FSB ?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.