Jump to content



Netbook Asus eee pc 4G


Zarko1

Recommended Posts

Πωλείται το υπερφορητό netbook της Asus σε λευκό χρώμα πέρλα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του:

Processor 900MHz Intel Mobile CPU

Memory 512MB RAM

Hard drive 4GB SSD

Chipset/Graphics Intel 910

Operating System Linux (customized by Asus)

Dimensions (WDH) 8.8 x 6.5 x 0.9 inches

Screen size (diagonal) 7.0 inches

Το είχα πάρει από το αγγλικό ebay πριν από τρία χρόνια και είναι σε άριστη κατάσταση. Του έχω περάσει Windows XP, και τα επιπλέον προικιά του :p είναι: α. Κάρτα μνήμης 32GB για αποθηκευτικό χώρο, β. Υφασμάτινη θήκη μεταφοράς, γ. Δύο απαραίτητους αντάπτορες για το ρεύμα μια και έχει αγγλικό βύσμα, του οποίους μπορείτε να δείτε στη τελευταία φωτό. Ένας λευκός universal για απλή πρίζα και ένας μαύρος για πρίζα σούκο.

Μερικές φωτό:

Asusnetbook2_zpse2a859de.jpg

Asusnetbook3_zps24070909.jpg

Asusnetbook7_zpse9900d07.jpg

Asusnetbook9_zps995ffb94.jpg

Asusnetbook8_zpsc9684483.jpg

Η μπαταρία του κρατάει μιάμιση ώρα παίζοντας μια ταινία σε avi και περίπου δύο ώρες σε stand by.

Το μόνο πρόβλημα που έχει το netbook είναι ότι αν ανάψει με τον φορτιστή του στη πρίζα, τη μία στις δύο φορές γεμίζει με χρωματιστές γραμμές την οθόνη, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τίποτα και χρειάζεται επανεκκίνηση. Αν το ανάψεις με την μπαταρία του ανάβει κανονικά. Επίσης η μπαταρία του πρέπει να πέσει περίπου στη μέση, πριν μπει για φόρτιση στο ρεύμα, γιατί και πάλι μπορεί να γεμίσει με χρωματιστές γραμμές την οθόνη! :confused:

Επειδή αυτό το πρόβλημα το είχε όλα αυτά τα τρία χρόνια που το έχω στη κατοχή μου, έτσι μου ήρθε από Αγγλία δηλαδή, θεωρώ ότι δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία του στο κοντινό μέλλον. Προτιμώ αγοραστή από Αθήνα για να το δει σε λειτουργία, αλλά και να δει το πρόβλημα που αναφέρω.

Τιμή 80 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.