Jump to content

HELP!!!!password για αρχειο word

ram-raider

Recommended Posts

καλημερα σε ολο τον κοσμο

παιδια αν ξερει καποις ας βοηθησει στο εξης προβλημα.

γυρισα απο διακοπες και δεν θυμαμαι τον κωδικο που ειχα βαλει σε ενα αρχειο word με αποτελεσμα να μην μπορω να το ανοιξω.

παλια υπηρχαν κατι προγραμματακια που στον εβρισκαν. τι μπορω να κανω?

ευχαριστω

ρε παιδια μηπως μπορειτε να δωσετε κανεα λινκ. ολο τσοντοσαιτ μου βγαινουν και τριαλ εκδοσεις για μεγεθος κωδικου μεχρι 3-4 χαρακτηρες.

υπαρχει κανενα πληρες με περιορισμενη διαρκεια χρησης?

ευχαριστω και παλι

Αρχική απάντηση από RaNd

Ανοιξε το με OpenOffice.ORG :devil:

Εμενα δουλεψε...

το δοκιμασα αλλα δυστυχως μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υοστηριει λειτουργια κωδικου προσβσης. τζαμπα το κατεβασμα 65 ΜΒ

:( καμια αλλη προταση?

απο οτι ειδα σε δαφορα sites υπαρχουν κατι εταιρειες που φτιαχνουν προγραμματα για password recovery αλλα η τιμη τους εναι 1πο 60 μεχρι 300 $.

ειναι μονοδρομος να αγορασω ?

ΥΓ

το αρχειο ειναι προσωπικο μου και ειχα βαλει κωδικο επειδη το δουλευα και στον υπολογιστη της δουλειας για να μην το ανοιξει κανενας. αλλα απο οτι φαινεται την πατησα σα μλκς.

Αρχική απάντηση από chros26_

Ποσους περιπου χαρακτηρες εχει το αρχειο σου?:hmm: :hmm: :hmm:

δεν θυμαμαι ρε φιλε. δυστυχως δεν φροντισα να το γραψω καπου και εφυγα διακοπες.

τωρα τρεχω σα χαζος.

συνηθως εβαζα κατι απλο , δικο μου κλπ γυρω στου 6-8 χαρακτηρες. αλλα δεν μπορω να θυμηθω. ελπιζω να μου ρθει ξαφνικα γιατι δεν θελω να αγορασω προγραμμα για μια φορα στα τοσα χρονια που μου χρειαστηκε.

απο οτι φαινεται ομως μαλλον εκει θα καταλειξω δυστυχως, γιατι προκειται για μια μελετη γυρω στις 300 σελιδες σχετικα με τις καταδυσεις στην ελλαδα που την δουλευω 1 χρονο τωρα..........................αστα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.