Jump to content



Lanparty b vcore problem


aqua

Recommended Posts

Πηρα την παραπανω μητρικη κ υστερα απο πολλες προσπαθειες να δουλεψει με vcore πανω απο 1.85(κολλημτα στα Win),ματαιες βεβεαια αποφασισα να την μονταρω.Το γνωστο vcore mod με την αντισταση κολλημενη στο pin 7 και στη γειωση.Ταυτοχρονα εκανα κ το vsense mod(pin 10 to ground)

Τελικως κολλησα μια μεταβλητη αντισταση 47ΚΩ,και το μονο που μου εδωσε μεσα στο bios ηταν 0,025 επιπλεον vcore απ οτο εδειχνε στο bios,ολα καλα λεω αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος,αν και καταφερα κ bootara την cpu στα 2460 με 1.85 στο bios,πραγμα αδυνατο αφου παλιοτερα ηθελε τουλαχιστον 1.95 γ αυτη τη συχνοτητα,μηπως οι ενδειξεις του bios ηταν λανθασμενες κ ειχα πολυ περισσοτερο ρευμα?

Anyway αφου ολα πηγαν καλα λεω να ξεκολλησω την αντισταση 47ΚΩ και να δοκιμασω με μια 10ΚΩ,ολα καλα μεχρι εδω βαζω την 10ρα πανω κανει κανονικα boot το pc,μπαινω στο bios και βαζω 1.65 vcore και restart,ολα καλα το vcore επαιζε 1.77 με 1.8,ωραια λεω επιασε το mod πηρα σχεδον 1.5 volt παραπανω.

Τελικως,ξεκιναω τις αλλαγες να δω μεχρι που θα φτασει,με την πρωτη αλλαγη του fsb σε 200 και το multi σε 10χ,save settings and exit,αυτο ητανε δεν ξαναναψε αλλο,συγκεκριμενα το led1 και led 2 ειναι αναμμενα,πιθανον να επαθα bios corruption,εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες λυσεις αλλα τιποτα,μηπως εκαψα κατι η απλα με ενα αλλο bios chip θα ειμαι ενταξει?

Υ.γ Η Μητρικη ειναι αψογη αν δεν ειχε και το προβλημα με το vcore,δουλεψα 200αρες μνημες στα 250.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.