Jump to content

aqua

Premium Members
  • Posts

    470
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Dark Side Of The Moon

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.119 Εμφανίσεις προφίλ

aqua's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    ΟΚ Θα κανω logout καλη μου
  2. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Βεβαιως,απλα μην πεφτουμε και θυματα bullying,δωστε το καλο παραδειγμα σαν forum για ολους,εχεται παιδακια εδω μεσα 6-15 που ακουνε και διαμορφωνουν χαρακτηρα και αποψη για την ζωη,τωρα τι θα πω εγω σε απαντησεις ειρωνειας ειναι δικο μου θεμα,σε ευχαριστω. Αν Κανω λαθος ρωτα τους αν ειρωνευτηκαν,Kisses χαχα!!!
  3. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Σωπα επειδη θα με ban ετσι που παει κατεβασε και τις photo μου επειδη δεν εχω αλλο προσβαση σε προσωπικα δεδομενα.... Οσο για ενα παραπανο σχολιον μου, μου το κοψανε,σε οσους με διαβαζουνε
  4. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Ρε μπραβο ωραιο παραδειγμα δινεται ,εκτος αν εισαστε ολοι θυματα bulying.
  5. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Βεβαιως μπορουμε να το παμε μεσω pm αλλα γουσταρω οτιδηποτε εχει να πει καποιος να το δηλωσει δημοσια,οπως και εγω! Αν απαντησω οπως αρμοζει εχω το ban ετοιμο,λοιπον chill out and keep a walk.
  6. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Επειδη μας διαβαζουν και παιδακια 12 ετων μην ανεχτειται ποτε τιποτα απο κανενα γροθια στα μουτρα απευθειας,απο εναν 40αρη ολα αυτα.
  7. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Παρακαλω πολυ τα ανωθεν post να τα δουν οι mods,θα κρατησω τα προσχηματα παιδακια και δεν θα απαντησω,αν ο admin-mod,δει πως καπου κανω λαθος ευχαριστως να φαω το ban παλι,οσο για την ειρωνεια σας no comment... Δεν θα σχολιασω παραπανω αλλα κατι τετοιοι σαν και σας κανεται bullying στα παιδακια του κοσμου,******************************* το φαγα παλι το ban. Πριν με ban πειτε να κατεβασω τις φωτο μου ευχαριστω.
  8. aqua

    Σοκ, άλλο ένα 970 νήμα.

    Χωρις να διαβασω τα ανωθεν,sorry απλα εδω εγινε μεγιστο λαθος 3.5gb ειναι το λειτουργικο της καρτας,τωρα για 500mb δεν σωζεσαι,στο κοινο που απευθυνεται η καρτα ειναι μια χαρα,οσοι καναν sli την φαγανε αλλα και παλι τι 3.5 τι 4 η αληθεια να λεγεται,ολο φωναζουμε για τριχες...
  9. aqua

    Σχέση μνήμης και oc της cpu

    Μαθαινεται βλεπω σιγα σιγα χαχα.
  10. aqua

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Οι κουμπαραδες ανοιχτηκαν απο τους δημοσιους φορεις,finnito la musica passato la fiesta,τον επομενο μηνα δεν υπαρχει cent να πληρωθει,κακη περιοδος για εισπραξεις,αλλα ολο και κατι θα βρεθει.
  11. aqua

    [RANT] Τιμες στην Ελλαδα

    Εστω και αργα η απαντηση μου απλα ετυχε να το διαβασω με το που μπηκα,ολες οι τιμες ειναι +20-30% πανω λογω συναλλαγματος,τιποτα το περιεργο εδω. Μια συμπληρωση εδω βαση φορολογιας εισοδηματος κανονικα περασα αποδειξεις απο γερμανια ,επειδη πηρε το ματι μου διαφορα σε παραπανω post,εκτος αν βιαστηκα να διαβασω.
  12. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Back for 2-3 days Οποιος θελει να πει κατι μεσα σε αυτο το 3μερο ευχαριστω.
  13. aqua

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Αγαπητε μου χοντρουλη δεν εχει ληξει τιποτα ακομα αναμεσα μας,οταν θα ξεμπερδεψω με τα πολιτικα που τρεχουν θα επανελθω,απλα ειχα πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθω και τωρα που υπογραφουν πιστευω σε ενα μηνακο να τελειωσουμε,δεν εληξε ακομα η ειρωνεια σου απεναντι μου χωρις να εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα,απλα οι mods θεωρησαν συνετο να δεχτω το σχολιο σου σαν πλακα χωρις καν να εχω αναφερθει στο ατομο σου ποτε,και να δεχτω τις ειρωνειες σου ,τους φανηκε normal,εδω ειμαι να ξερεις απλα περιμενω τα τρεχοντα να λαβουν ληξη.
  14. aqua

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Καμμενος ειμαι με λιωσανε τελειως,μα ποσα ουισκια ακομα να τους παρακολουθησω,αυτοι καταντησανε χειροτεροι και απο μενα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.