SLN Σεπτέμβριος 24, 2004 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Πως σου ηρθε οτι ειμαι Αμερικα??? Ειχα ακουσει οτι η Κρητη δεν θεωρειται Ελλαδα, αλλα οχι κι ετσι ρε παιδια!! Χμμμ μηπως ειδες το Detroit-Beat L.A. που γραφω?? Μου εχει μεινει απο τους τελικους που ξεσκισανε τους Lakers και χοροπηδουσα 7 ή ωρα το πρωι! Τρα-Πα=Πατρα... Τοπος διαμονης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 ααα εντάξει τότες μέσα είμαι για ομαδική αρκεί να βρεθούν τα μωρά, αν δει κάτι οποιοσδήποτε επαναλαμβάνω ας σφυρίξει :whistling Αρχική απάντηση από SLNΧμμμ μηπως ειδες το Detroit-Beat L.A. που γραφω?? από αυτό φυσικά... που να ξερα ότι είσαι από Κρήτη :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 24, 2004 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 16:08] Ελλάδα είναι απλά συχνάζει πολύ στο Xtreme και έχει ψωνιστεί!!! Δεν ξέρεις με τι κόπο τον πείσαμε να γράφει ελληνικά εδώ μέσα....... :OT: Πω ρε, τι μου θυμησες!! Εχει σκασει κι αλλος ο Hollywood (αναπληρωματικος του... effulgence) και μου εχει σπασει τα νευρα! Τρελλο φρουτο!!!! Γ@μω τους Ρεπουμπλικανους μου! :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.