Jump to content



Canon MX 310


Aias

Recommended Posts

Καλησπερα,

εχω το εν λογο πολυμηχανημα αλλα τωρα τελευταια εχει προβλημα με το feeding στις σελιδες οποτε τις τσαλακωνει καθως τις τραβαει μεσα σαν καπου να μαγκωνουν.

ανοιξα λαδωσα κτλ αλλα δεν μπορω να δω που κολλαει και που ειναι το προβλημα.

Επειδη εχω και σχετικα καινουργια μελλανια αξιζει να το παω για επισκευη και αν ναι που λετε.

Link to comment
Share on other sites

Έχει σκαλώσει κάτι μέσα. Ή κάποιο κομμάτι χαρτί ή κάτι άλλο. Πάρε ένα φύλο χαρτί δίπλωσε το, και προσπάθησε να το περάσεις μέσα από τον εκτυπωτή. Κάντο κάμποσες φορές και φρόντισε να πιάσει όλο το "χώρο" του περνάει το χαρτί.

Άμα δε δουλέψει αυτό, φαντάσου ότι ο εκτυπωτής είναι το τσαντάκι της κοπέλας σου και ψάχνεις τα κλειδιά σου, σήκωσε τον, γύρισε τον ανάποδα και με βίαιες κινήσεις πάνω κάτω τίναξε τον. Και μένα έτρωγε τις σελίδες ο εκτυπωτής και τον "τίναξα", είχε πέσει μία...βίδα μέσα στο feeding.

Link to comment
Share on other sites

Εισαι πρωτος!τον εβγαλα και τον τιναξα αναποδα,ακουστηκε κατι αλλα δεν βρηκα τι ηταν,δοκιμασα μετα και περναει κανονικα το χαρτι!

:worship::worship::worship:

και η πλακα ειναι οτι ειχα δοκιμασει σχεδον τα παντα,μεχρι WD40 τον λαδωσα...

thx!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.