Jump to content

Βοηθειιιιααααααα

Xorxhs

Recommended Posts

Mολις σημερα εγκατεστησα ολα τα κομματια που πηρα για αναβάθμιση και διαπίστωσα οτι το mobo που είχα παρει απο αγγελια πρεπει να εχει προβλημα!Οταν ανοιγω το PC ,παιρνει ρευμα(το τροφοδοτικό ειναι μια χαρά), αλλά δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη ουτε δουλευει ο σκληρος κτλ...Οταν κανω reset(clear Cmos) το bios,μετακινωντας το jumber που εχει πάνω στη mobo για 10 δευτερα και μετα παλι επανατοποθετηση στην αρχικη του θεση,τότε το PC ξεκινα κανονικα.Παρολαυτα μετά στην επόμενη επανεκκινηση μου ξανακανει το ιδιο προβλημα(μαυρη οθονη).Ισως να φταιει το bios(corrupted).Δεν ξερω.Update το bios κατάφερα να κάνω αλλά παλι τα ιδια.Θελω την πολυτιμη βοηθεια σας.Τι προτεινετε να κανω?

Η συνθεση του PC ειναι

P4c2.6Ghz,Asus P4c800-E deluxe,2x256 OczPc3200,120Gb SATA WD,20 Gb WD IDE,GeForce4Ti4200 64 MB

Eυχαριστώ

Αρχική απάντηση από spc

1. Τσέκαρε την μπαταρία

2. BIOS update

3. Αφαίρεση CPU, clear CMOS, επανατοποθέτηση CPU

1. Done

2. Done

3. Done

Τα΄έχω κανει αυτα αλλά πάλι τίποτα.Παιδια έχω απογοητευθει.Τί να φταίει?

Αρχική απάντηση από wrong method [Χθες, στις 22:39]

Μάλλον ή GeForce είναι το πρόβλημα.Η m/b θέλει 0.8/1.5 V (ή Ti είναι μάλλον στα 3V)στην κάρτα.Δοκίμασε με άλλη vga.

Δεν ειναι η vga η Ti εχει 1.5v.Kάτι αλλο περιεργο συμβαινει,αλλά τί??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.