Jump to content



Οικονομικός (σε αγορά και αναλώσιμα) heavy duty εκτυπωτής/πολυμηχάνημα ?


iparout

Recommended Posts

Χαίρεται.

Όπως αναφέρει και ο τίτλος, ενδιαφέρομαι για οικονομικό (τόσο στην τιμή αγοράς αλλά κυρίως σε αναλώσιμα) ασπρόμαυρο εκτυπωτή για σχετικά έντονη χρήση (~3000 σελίδες το μήνα). Το βασικότερο είναι να μην κολλάει και βγαζει ένα σωρό errors κάθε τόσο με αποτέλεσμα να χρειάζεται service. Πραγματικά το πήγαινε-έλα στο service με έχει σκοτώσει.

Τιμή λιγότερο από 100 ευρώ.

Αν σε αυτά τα χρήματα μπορούσε το μηχάνημα να βγάζει και φωτοτυπίες (χωρίς να απαιτείται να είναι ανοιχτός ο Η/Υ), ακόμη καλύτερα.

Ευχαριστώ !

Link to comment
Share on other sites

laser με φτηνά αναλώσιμα να βγάζει 3κ εκτυπώσεις το μήνα, να μη χαλάει και να έχει και κάτω απο 100€ δεν ξέρω. Όσοι ξέρω το toner κοστίζει πάνω κάτω τα ίδια λεφτά και είναι οριακά στισ 3000 εκτυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είπα οπωσδήποτε laser ή inkjet. Θα μπορούσε να ήταν και phaser (παλαιότερα είχα ένα του οποίου μάλιστα τα μαύρα μελάνια ερχόντουσαν τσάμπα μαζί με τα έγχρωμα).

BTW, οι φωτοτυπίες δεν είναι απαραίτητες. Αρκεί να είναι printer.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.