Jump to content



help me android multiling keyboard


policymaker

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά, βοηθήστε με λίγο

έκανα factory reset στο τηλέφωνο και ξανακατέβασα το multiling keyborad, έχω βάλει ελληνικά plugin, γράφω με t9, όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά θέλω να προσθέσω λέξεις στο λεξιλόγιο του... έτσι ώστε να γραφω με τα γράμματα που θέλω μια περιέργη λέξη που δεν υπήρχε, όπως πχ μπαξές(λέμε τώρα). Αυτό ακριβώς το ίδιο πράγμα, το έκανα στο language input>personal dictionaries, έκανα add τις λέξεις που ήθελα( ή στο ελληνικό, ή στο αγγλικό πληκτρολογίο, θυμάμαι κάποιο ήταν του android και άλλο ήταν του multiling για αυτό υπήρχε ένα μπέρδεμα)

Τώρα που εγκατέστησα τη τελευταία έκδοση του multiling, οτι και να κάνω δε μπορώ να βρω το ίδιο personal dictionary για να βάζω τις ελληνικές λέξεις που θέλω. Στα αγγλικά, λειτουργεί. Αλλά δεν υπάρχει ελληνικό dictionary για να προσθέσω τις λέξεις....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.