Jump to content



Netbook Broken Screen


theoamd

Recommended Posts

Μόνο τσιράκι του Λιακόπουλου που δεν με είπατε στο τελευταίο νήμα μου και μπορεί να άργησε μεν, αλλά ήρθε η κακοτοπιά(όχι δεν πιστεύω σε τέτοια χαχ). :tw:

Λοιπόν, το netbook μου, ένα Acer Aspire One ZA3, το οποίο έχω εδώ και 3+ χρόνια, έφαγε γερή σούπα και δυστυχώς μου αναίρεσε όλα τα σχέδια, καθώς η συγκεκριμένη σειρά, όχι μόνο σε εμένα, έβγαλε προβλήματα freezing από το πουθενά και ανά τακτά διαστήματα, ενώ σαν μόνη λύση από ότι είδα ήταν η αλλαγή μητρικής, κάτι που θα έκανα σε λίγο καιρό.

Τώρα, το έχω σαν transformer πάνω στο γραφείο και σκέφτομαι τι να κάνω(θέλει ένα ειδικό μικρό κατσαβίδι για να βγάλω τις 4 μικρές βίδες που απομένουν για την αποκόλληση της οθόνης).

Να πάρω ένα καινούριο μικρό(ή μεσαίο) ή να αλλάξω οθόνη και μητρική σε αυτό; :laughing:

Link to comment
Share on other sites

Οι οθόνες κυμαίνονται κάπου εδώ Acer Aspire One ZA3 LCD in Replacement Laptop Screens and LCD Panels | eBay .

Ενώ οι μητρικές, κάπου εδώ Acer Aspire One ZA3 Motherboard in Motherboards | eBay .

Η απάντηση είναι προφανής, αλλά δεν ξέρω αν καταφέρω να το συναρμολογήσω μετά :happy2:

Link to comment
Share on other sites

Για parts καλύτερα να ψάξεις στο ebay.co.uk/

Αν δεν το έχεις ξανακάνει ψάξε στο utube κάτι τέτοιο "acer aspire one za3 disassembly" και αν μπορέσεις βρες και κανα pdf με οδηγό για disassembly του μοντέλου που έχεις.

Μια άλλη λύση είναι να το σπρώξεις στις αγγελίες κ να πάρεις κάτι new που θα σου δώσει κ 2έτη εγγύηση......ή και κάτι μτχ από τις ίδιες αγγελίες :p

Link to comment
Share on other sites

ebay.co.uk - οδηγοί για disassembly - μεγάλο άδειο τραπέζι - υπομονή

Προσοχή στο ξήλωμα μην αφήνεις τις βίδες όλες μαζί αλλά πάντα κατά σειρά ξηλώματος ώστε να κάνεις την ανάποδη διαδικασία για να το κλείσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.