Jump to content

optimogar

Premium Members
  • Posts

    346
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by optimogar

  1. optimogar

    Ξαφνικά νεκρό Desktop?

    Ή μητρική ή τροφοδοτικό.....μάλλον (Δοκίμασε να βάλεις τον ssd σου, σε ένα άλλο Pc για αρχή ή καμιά εξωτερική θήκη, να δεις τι παίζει.) Αν μπόρεις(προσοχή), αποσύνδεσε τα καλωδιάκια που πάνε στην μητρική από το κουτί(power button κλπ) και "βραχυκύκλωσε" τα 2 πινάκια του power button με ένα κατσαβίδι ξερω γω. Κατόπιν άλλαξε τροφοδοτικό. Αν δεν, πας για μητρική.
  2. Δοκίμασε να σβήσεις το box. Βγάλε το καλώδιο δικτύου. Κάνε ενα hotspot στο κινητό και συνδέσου εκεί.
  3. optimogar

    Android TV Box

    Έχω βάλει 100gb+ mkv απο εξωτερικο σκληρό και το παει νερό(mi box s gen 2) Δοκίμασε kodi
  4. optimogar

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Και δεν περιμένεις ddr5 κλπ.......
  5. optimogar

    Πρόβλημα για Δυνατούς λύτες

    Δεν πάιζει χαμηλό load σε σένα....σίγουρα. Όταν το έκανες όμως, δούλεψε για λίγο.....
  6. optimogar

    Πρόβλημα για Δυνατούς λύτες

    Είχα το ίδιο πρόβλημα στον καμπίνι μου. Μητρική ASROCK AM1B-ITX και psu corsair vs 550(αν θυμάμαι καλά). Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν γινόταν τπτ. Τελικά άλλαξα psu και κομπλέ. Φαντάστηκα τότε, ότι ίσως λόγω χαμηλών watt(~25) που τραβάει το σύστημα, κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι άλλαξα το psu. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. Αντικαταστάθηκε με corsair sf450.
  7. optimogar

    Οι αγορές μας..!!

    Δεν θέλω να επεκταθώ στους λόγους, αλλά το κύριο μέλημα μου, είναι οι καταστάσεις off grid γενικότερα. Όσο για τον ήλιο, λόγω επαρχίας και μονοκατοικίας, είναι διαθέσιμος
  8. Ήρθε και το anker solar. Σήμερα με συνεφειά και μέσα από το σπίτι(τζάμι), δεν βγάζει αρκετό ρεύμα για να φορτίσει κινητό. Αύριο που θα έχει ήλιο, θα γίνουν αρκετά τεστ
  9. optimogar

    Οι αγορές μας..!!

    Ήρθε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ....
  10. optimogar

    TP-LINK VR600 V2 ΚΑΙ NOVA

    Καλημέρα... Δεν ξέρω αν σε βοηθάω, αλλά αυτά έχω βάλει εγώ σε asus με nova 100αρι
  11. optimogar

    SFF CASES, BUILDS, HARDWARE

    Τρομέρα αυτά τα κουτάκια αλλά οι τιμές τους είναι απαγορευτικές. Καλό και το node :P
  12. Να ρωτήσω κάτι. Όπως φαίνεται και στην φωτό, έβαλα τις μπαταρίες στις ακριανές θύρες(1Α). Τις φόρτισε στα 265mah και σταμάτησε. Έβγαλα και έβαλα την αριστερή και ξαναξεκίνησε. Έβαλε ακόμα ~50mah και σταμάτησε. Το έκανα και για 3η φορά(στην μεσαία θύρα(0.5Α)) και πάλι ξεκίνησε να φορτίζει. Οι μπαταρίες είναι για πέταμα λογικά, αλλά μήπως κακώς τις βγάζω και τις ξαναβάζω?
  13. optimogar

    Οι αγορές μας..!!

    Είναι ο 1ος μου. Για να δούμε......
  14. Τελικά κατέληξα στον xtar vc4. Για την ώρα, τον έβαλα να φορτίσει 2 παλιές enellop, που τις είχα ξεζουμίσει στο ασύρματο τηλέφωνο. ΥΓ Αναμένω και τον Anker
  15. Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Asxetius τούμπανο φαίνεται ο dragon και με βαλε σε σκέψεις. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν μπορείς να φορτίσεις μέσω usb. Δηλαδή να πάρει ρεύμα ο φορτιστής μέσω usb. Knight_77 καλός κ ο opus αλλά αν κατάλαβα καλά, δεν παίρνει ρεύμα από usb. Το λέω επειδή στο μέλλον, θα συνδιαστεί με κάτι τέτοιο.
  16. Τους είδα αυτούς, αλλά απ'οτι καταλαβαίνω θέλουν πρίζα σπιτιού ή αυτοκινήτου για να δουλέψουν. Ωραία. Εκεί που έψαχνα να βρω από που θα τον πάρω, πέφτω πάνω στο σαιτ τους. Και βλέπω αυτόν. Βλέπετε κάτι παρπάνω(εκτός του ότι φορτίζει πιο γρήγορα, όταν τον βάλεις σε πρίζα);
  17. Καλησπέρα στην παρέα! Παρήγγειλα αυτόν τον φορτιστή μπαταριών, λόγω τιμής μιας και δεν έχω καμία επαφή με το σπορ. Μετά από αναμονή 3 μηνών+, ζήτησα ριφαντ και τώρα είμαι σε αναζήτηση κάποιου άλλου. Βλέπω αυτόν και είναι και ετοιμοπαράδοτος. Πως τον βλέπετε; Επίσης έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι τέτοιο; Βλέπω ότι τα περισσότερα στο "είδος" του, έχουν κακές κριτικές, εκτός απ'αυτόν. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
  18. optimogar

    Εξοικονομώ κατ' Οίκον

    Και γω περιμένω.......αυτήν την υπαγωγή....
  19. Και η ιντελ με το σταγονόμετρο μας έδινε επεξεργαστική ισχύ, μέχρι που η αμδ έκανε το άλμα και τώρα τρέχει να προλάβει. Το ίδιο σταγονόμετρο χρησιμοποιεί η νβιδια στα γραφικά. Αν βρεθεί κάποιος με καλό άλμα, θα δούμε τι μπορεί να αλλάξει.
  20. Δεν ξέρω ρε συ..... Τα ίδια θυμάμαι να λέμε και για ιντελ-αμδ. Δηλαδή ότι η ιντελ, είναι χρόνια μπροστά και με το που βγαζει κάτι κοντινό η αμδ, απλα περνάει μια γενιά η ιντελ και την σκοτώνει. Το είπα λίγο μπακάλικα, αλλά ελπίζω να βγαίνει νόημα ?
  21. Στην φωτό γράφει 24γβ μνήμη. Ίσως εγώ κάτι δεν πιάνω καλά. Βλέπω τιμή τύπου 2080τι....
  22. Μιλάμε για 5 ευρώ το μήνα, χωρίς την υποχρέωση να έχεις gpu. Δεν είναι 2k και 144hz όπως η οθόνη μου, αλλά για να τα φτάσω αυτά σε 3Α games με δικιά μου gpu.......... Επίσης, φαντάσου ότι πριν μείνω χωρίς gpu, ήμουν με μια 1070 την οποία αγόρασα ~600 και την έδωσα μέσα σε 2έτη 300. Έχασα 300 ενώ αν είχα Geforcenow, θα έχανα 120. Σίγουρα έπαιζα 2k high, αλλά. Το μόνο αρνητικό, ίσως να είναι το Ping για αυτούς που παίζουν fps online. Τύπου CS, Pub κλπ ΥΓ Το όλο θέμα έγκειται στο οικονομικό φυσικά φυσικά.
  23. Μόνο για βοντα ή γενικά?
  24. Να προσθέσω ότι, αφού με πέταξε από το game, καπάκι ξαναμπήκα. Δεν έκατσα για πολύ βέβαια. Αλλά αν κτλβα καλά, θα με άφηνε να παίξω ακόμη μιά ώρα. Με την συνδρομή, οι 1ες 90 μέρες είναι δωρεάν! Έχω 100αρα νόβα(χωρίς απώλειες).
  25. Ενεργοποιήθηκε. Ήθελε ένα κενό μετά τους πρώτους 3ς αριθμούς.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.