Jump to content

Jimaki MBG

Premium Members
  • Posts

    447
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Jimaki MBG

  • Γενέθλια 08/08/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Μαρούσι
  • Ενδιαφέροντα
    Pc. Molecular Diagnostics.
  • Επάγγελμα
    Biomed Ltd

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jimaki MBG's Achievements

  1. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Εννοείς kodi για player? μέσω αυτού δλδ να διαχειριζομαι τον εξωτερικό σκληρό?
  2. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Τελεια παιδιά ευχαριστώ. Μόλις μετάνιωσα το xiaomi. δε γινόταν να ακυρώσω δε το δεχόταν. έβαλα μια 4K Atmos 7.1 HDR h265 40 gb the passengers (παιζει μια κυρια π μ αρεσει και την εχω για benchmark την ταινια αυτη) και έκανε κοληματακια. από εξωτερικό σκληρό. Στην τηλεόραση αυτη παίζει λάδι. τώρα θα δω για τίποτα ρυθμίσεις η για καλύτερο player κτλ vlc κατέβασα. Γενικά δε τα ξέρω έχω μείνει πίσω.
  3. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το θέλω για IPTV διότι είμαι εξωτερικό και για F1tv. Το shield tv το απλό δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στο αμαζον στην περιοχή μου. @YDinopoulos έχω μια LG nano90 75 ιντσών, το shield επεξεργαζεται καλυτερα πιστεύεις μια τέτοια ταινία και έχει καλύτερο αποτέλεσμα? Διάβαζα για το ai upscaling και την απόδοση του Tegra αλλά λέγανε επίσης πως σε premium tvs δεν εχει διαφορα. Τώρα παρήγγειλα το xiaomi 2nd gen, αλλά αν έβρισκα το shield tv το ακυρώνω. Γενικά είπα αφού θα δώσω κάμποσα ας πάρω κάτι σχετικά καλό, οπότε μέχρι shield απλό θα πήγαινα.
  4. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το google tv τι δοκίμασε κάποιος? Επίσης βλέπω διάφορες κινεζιες με φουσκωμένη ram και rom αξίζει άραγε η δοκιμή η είστε ευχαριστημένοι με 2gb ram? όλα έχουν να κάνουν φυσικά με το λειτουργικό και το ποσό φορτωμένο θα είναι.
  5. Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά εύχομαι με υγεία. Ενδιαφέρομαι για αγορά Android TV box και άρχισα το ψάξιμο. Τι έχετε να προτείνετε? Δε ξερω αν έχει σημασία η τηλεόραση αλλά είναι 75αρα οπότε με ενδιαφέρει 4K output. Επίσης στο οικονομικό λιγότερο από Nvidia Shield. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Jimaki MBG

    Set LGA775

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  7. Jimaki MBG

    Set LGA775

    Καλησπέρα σας, Πωλείται σετάκι μητρική, επεξεργαστής και RAM socket 775. Αποτελείται συγκεκριμένα απο: Asus P5Q Deluxe Intel P45 με backplate. Intel Xeon E5450 3.0 Ghz Quad core. Corsair XMS2 4Gb (2x2) DDR2 800Mhz. Λειτουργούν άψογα φυσικά. Θα φύγουν όλα μαζί και συναλλαγή Μαρούσι και γύρω περιοχές.
  8. Jimaki MBG

    Πιστωτικό 730 ευρώ τι προτείνετε ?

    Ωραία ευχαριστώ παίδες, τείνω προς σονυ, έχουμε κάτι άλλο εξίσου αξιόλογο? Η ξιαομι έχει κάνα δυνατό?
  9. Jimaki MBG

    Πιστωτικό 730 ευρώ τι προτείνετε ?

    Έψαξα λίγο χτες και είδα το xperia 1 iii με καλά specs και snapdragon. Σε προσφορά το έχουν και βγαίνει στα λεφτά μου. Δε ξέρω αν αξίζει βέβαια. Προηγούμενη εμπειρία με την παλιά σειρά Ζ της Sony πάντως ήταν πολύ καλή. Δε κολλάω σε Samsung απλά σκέφτομαι την καλύτερη επιλογή.
  10. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα πιστωτικό 730 ευρώ από κότσο, από doa Samsung Galaxy s20 , τι προτείνετε να πάρω? Με ενδιαφέρει ο snapdragon 865 που είχε. Έχω μείνει πίσω στα κινητά. Το s22 έχει exynos 2200. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά , έχω ένα GT Omega Apex stand, καθώς δεν ήθελα να πάρω rig για διάφορους λόγους και θέλω να βρω καρέκλα που να πλησιάζει όσο γίνεται σε κάθισμα bucket για σωστή θέση οδήγησης . Έχετε τίποτα υπόψιν? Κάποια πατέντα ας πούμε κτλ, ότι καρέκλες βλέπω εχουν ροδακια που σίγουρα δε κάνει για αυτο που θέλω. Ρωτάω πριν μπω στη διαδικασία να φτιάξω υπερυψωμένη βάση για τους σιδηροδρόμους κανονικού καθίσματος.
  12. Καλησπέρα παίδες, ενδιαφέρομαι για αγορά τιμονιέρας, ποια προτείνετε? Είπα να μη ξεκινήσω καινούριο θέμα απλά με αυτή την ερώτηση καθώς βλέπω ότι εδώ συχνάζετε όσοι ασχολείστε ....σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 300 Μαξ, και με ενδιαφέρει η t300 RS gt, η η g29... Ποια είναι καλύτερη από τις 2?
  13. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Ευχαριστώ παίδες για τις συμβουλές μέχρι στιγμής, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 2007 έχω το 775, μάλλον ότι πάρω θα μείνει για χρόνια με μερικές αναβαθμίσεις, όπως και τότε, για αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο η μητρική έτσι ώστε να κουμπωνω νέα καλουδια πάνω.
  14. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Αυτό ήθελα να πάω 100 100 πήγαμε από τον 9100 f μέσο του 2200g στον 2600 και μετά στον 3600. Παρεμπιπτόντως ο 9100f είναι ανώτερος του 2200g και έχουν την ίδια τιμή σχεδόν
  15. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Έκανα ένα τσεκ, ψιλοκατεληξα σε msi b450 gaming pro carbon ac και ryzen 5 2600. Μένουν οι μνήμες που επίσης δε ξέρω πλέον, γύρω στα 85 ευρο οι 16 gb 3200 gskill.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.