Jump to content

Jimaki MBG

Premium Members
  • Posts

    447
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Jimaki MBG

  1. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Εννοείς kodi για player? μέσω αυτού δλδ να διαχειριζομαι τον εξωτερικό σκληρό?
  2. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Τελεια παιδιά ευχαριστώ. Μόλις μετάνιωσα το xiaomi. δε γινόταν να ακυρώσω δε το δεχόταν. έβαλα μια 4K Atmos 7.1 HDR h265 40 gb the passengers (παιζει μια κυρια π μ αρεσει και την εχω για benchmark την ταινια αυτη) και έκανε κοληματακια. από εξωτερικό σκληρό. Στην τηλεόραση αυτη παίζει λάδι. τώρα θα δω για τίποτα ρυθμίσεις η για καλύτερο player κτλ vlc κατέβασα. Γενικά δε τα ξέρω έχω μείνει πίσω.
  3. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το θέλω για IPTV διότι είμαι εξωτερικό και για F1tv. Το shield tv το απλό δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στο αμαζον στην περιοχή μου. @YDinopoulos έχω μια LG nano90 75 ιντσών, το shield επεξεργαζεται καλυτερα πιστεύεις μια τέτοια ταινία και έχει καλύτερο αποτέλεσμα? Διάβαζα για το ai upscaling και την απόδοση του Tegra αλλά λέγανε επίσης πως σε premium tvs δεν εχει διαφορα. Τώρα παρήγγειλα το xiaomi 2nd gen, αλλά αν έβρισκα το shield tv το ακυρώνω. Γενικά είπα αφού θα δώσω κάμποσα ας πάρω κάτι σχετικά καλό, οπότε μέχρι shield απλό θα πήγαινα.
  4. Jimaki MBG

    Android TV Box

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το google tv τι δοκίμασε κάποιος? Επίσης βλέπω διάφορες κινεζιες με φουσκωμένη ram και rom αξίζει άραγε η δοκιμή η είστε ευχαριστημένοι με 2gb ram? όλα έχουν να κάνουν φυσικά με το λειτουργικό και το ποσό φορτωμένο θα είναι.
  5. Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά εύχομαι με υγεία. Ενδιαφέρομαι για αγορά Android TV box και άρχισα το ψάξιμο. Τι έχετε να προτείνετε? Δε ξερω αν έχει σημασία η τηλεόραση αλλά είναι 75αρα οπότε με ενδιαφέρει 4K output. Επίσης στο οικονομικό λιγότερο από Nvidia Shield. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Jimaki MBG

    Set LGA775

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  7. Jimaki MBG

    Set LGA775

    Καλησπέρα σας, Πωλείται σετάκι μητρική, επεξεργαστής και RAM socket 775. Αποτελείται συγκεκριμένα απο: Asus P5Q Deluxe Intel P45 με backplate. Intel Xeon E5450 3.0 Ghz Quad core. Corsair XMS2 4Gb (2x2) DDR2 800Mhz. Λειτουργούν άψογα φυσικά. Θα φύγουν όλα μαζί και συναλλαγή Μαρούσι και γύρω περιοχές.
  8. Jimaki MBG

    Πιστωτικό 730 ευρώ τι προτείνετε ?

    Ωραία ευχαριστώ παίδες, τείνω προς σονυ, έχουμε κάτι άλλο εξίσου αξιόλογο? Η ξιαομι έχει κάνα δυνατό?
  9. Jimaki MBG

    Πιστωτικό 730 ευρώ τι προτείνετε ?

    Έψαξα λίγο χτες και είδα το xperia 1 iii με καλά specs και snapdragon. Σε προσφορά το έχουν και βγαίνει στα λεφτά μου. Δε ξέρω αν αξίζει βέβαια. Προηγούμενη εμπειρία με την παλιά σειρά Ζ της Sony πάντως ήταν πολύ καλή. Δε κολλάω σε Samsung απλά σκέφτομαι την καλύτερη επιλογή.
  10. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα πιστωτικό 730 ευρώ από κότσο, από doa Samsung Galaxy s20 , τι προτείνετε να πάρω? Με ενδιαφέρει ο snapdragon 865 που είχε. Έχω μείνει πίσω στα κινητά. Το s22 έχει exynos 2200. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά , έχω ένα GT Omega Apex stand, καθώς δεν ήθελα να πάρω rig για διάφορους λόγους και θέλω να βρω καρέκλα που να πλησιάζει όσο γίνεται σε κάθισμα bucket για σωστή θέση οδήγησης . Έχετε τίποτα υπόψιν? Κάποια πατέντα ας πούμε κτλ, ότι καρέκλες βλέπω εχουν ροδακια που σίγουρα δε κάνει για αυτο που θέλω. Ρωτάω πριν μπω στη διαδικασία να φτιάξω υπερυψωμένη βάση για τους σιδηροδρόμους κανονικού καθίσματος.
  12. Καλησπέρα παίδες, ενδιαφέρομαι για αγορά τιμονιέρας, ποια προτείνετε? Είπα να μη ξεκινήσω καινούριο θέμα απλά με αυτή την ερώτηση καθώς βλέπω ότι εδώ συχνάζετε όσοι ασχολείστε ....σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 300 Μαξ, και με ενδιαφέρει η t300 RS gt, η η g29... Ποια είναι καλύτερη από τις 2?
  13. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Ευχαριστώ παίδες για τις συμβουλές μέχρι στιγμής, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 2007 έχω το 775, μάλλον ότι πάρω θα μείνει για χρόνια με μερικές αναβαθμίσεις, όπως και τότε, για αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο η μητρική έτσι ώστε να κουμπωνω νέα καλουδια πάνω.
  14. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Αυτό ήθελα να πάω 100 100 πήγαμε από τον 9100 f μέσο του 2200g στον 2600 και μετά στον 3600. Παρεμπιπτόντως ο 9100f είναι ανώτερος του 2200g και έχουν την ίδια τιμή σχεδόν
  15. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Έκανα ένα τσεκ, ψιλοκατεληξα σε msi b450 gaming pro carbon ac και ryzen 5 2600. Μένουν οι μνήμες που επίσης δε ξέρω πλέον, γύρω στα 85 ευρο οι 16 gb 3200 gskill.
  16. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Όχι δεν ειμαι κολημμενος με ιντελ , απλά αν γενικά είμαι ευχαριστημένος δε κάνω ταρζανιες, μένω εκεί π είμαι, άρχισα να ψάχνω για amd να μη πάω μια και καλή σε Χ470?
  17. Jimaki MBG

    Γνώμες - Προτάσεις για combo

    Απλά ήθελα να αποφύγω amd γιατί από πάντα είχα ιντελ κ είμαι αρκετά ευχαριστημενος , επίσης διαβάζω τα χειρότερα για θερμοκρασιες, κ επειδή παίζω κάνα game δε θέλω να μπλέξω με ψύξεις κτλ.
  18. Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση μετά από βλάβη, αρχικά είμαι ακόμα σε 775, οπότε και χωρίς βλάβη είναι καιρός για μια αναβάθμιση, χαμηλό budget μιας και δε κάνω βαριές δουλειές στο of πλέον. Σκέφτομαι για τον i3 9100f + gigabyte z390 ud + gskill ripjaws 16gb ddr4 3000 MHz. Είναι γύρω στα 250. Γνώμες? Σκέφτομαι μητρική με το πιο καινούριο τσιπσετ έτσι ώστε στο μέλλον να μπει κάποιος καλύτερος επεξεργαστής. Αλλά η συγκεκριμένη είναι η πιο entry level στο τσιπσετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. Jimaki MBG

    Σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι

    Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδια , έγινε η αγορά τελικά και η εγκατάσταση και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τελικά πήρα τις Yi τέσσερεις κάμερες μια χαρά όλα, εύκολες στην εγκατάσταση και παρακολούθηση, με τις sd το σύστημα δουλεύει άψογα, και δε χρειάζεται καν subscription που φοβομουνα. Για την απλή χρήση που θέλω είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όλα κόστισαν 170 Ευρώ.
  20. Jimaki MBG

    Σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι

    Δυστυχώς δε ξερω αν υπαρχει αντιπροσωπος η καποιο επισημο καταστημα χικ κτλ. Και στα σκρουτζομαγαζα γινεται χαμος δε ξερω ποιο να επιλεξω που να εχει τη μεγαλυτερη γκαμα καμερων χικ. Θελω δηλαδη λιγο support πριν αγορασω για να παρω κατι που θα με καλύψει και βεβαια να μην ειναι overkill, να παω καπου να συζητησω να αγορασω και να φυγω, δυστυψως αυτο δε γινεται με τα eshop.
  21. Jimaki MBG

    Σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι

    Yi είναι θυγατρική της xiaomi. Ναι τα έχω ψιλοτσεκαρει σε reviews κτλ. Δε τα έχω δουλέψει βέβαια. @gaigΥπάρχει hik με αμφίδρομο ήχο ,έλεγχο - κίνηση κάμερας , ασύρματη, live παρακολουθηση μέσω app, και καταγραφή?
  22. Jimaki MBG

    Σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι

    @panosX ωραίος και ευχαριστώ , από Ελλάδα θα πάρω οπότε θα τσεκαρω εγγύηση, επίσης όντως λένε 32 στο site αλλά διάβασα ότι αναγνωρίζουν και 64, μπορεί να καταλήξω σε 32 βέβαια και να μη ρισκάρω. Θέλω ασύρματα γιατί ειμαι σε ενοίκιο και δε μπορώ να ανοίγω τρύπες για εγκαταστάσεις κτλ. Πρίζες έχω κανονίσει στα σημεία που θέλω κάμερα. Τέλος έχεις δίκιο στο ότι θέλω να αποτρέψω κάτι και όχι να πιάσω κάποιον "στα πράσα" οπότε κρυφή κάμερα δε θα βάλω. Ενημερώνω δηλαδή και τις νταντάδες ότι ο χώρος βιντεοσκοπείται.Σ αυτές κατέληξα επίσης επειδή έχουν κ εύκολο app οπότε και η σύζυγός θα μπορεί να βλέπει και να μιλάει μέσω του αμφιδρομου ήχου. Πήγα σε 720p για να μην έχω θέμα bandwidth με το 4g με τα κινητά.
  23. Jimaki MBG

    Σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι

    Μετά από έρευνα σήμερα (Κυριακή έχω χρόνο να ασχοληθώ) καταλήγω σιγά σιγά σε : 1x Yi Dome camera 1080p : https://www.skroutz.gr/s/12191325/Yi-Technology-1080p-Dome-Camera-Black.html 2x Yi Home camera : https://www.skroutz.gr/s/14997879/Yi-Technology-Home-Camera-Night-Vision-Black-720p.html 3x Micro SD : https://www.skroutz.gr/s/12690334/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-U1-A1-With-Adapter.html#specs Γνώμη?
  24. Jimaki MBG

    Σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι

    Καλημέρα και πάλι, σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις/συμβουλές... Τελικά σκέφτομαι για 2 τέτοιες Yi 1080p : https://www.skroutz.gr/s/12191325/Yi-Technology-1080p-Dome-Camera-Black.html Με καταγραφή στο server της εταιρείας αλλά για λίγη ώρα χωρίς συνδρομή. Μονο σε συμβάντα. Οπως είπε ο @gaig πρέπει να αποφύγω καλώδια κτλ. Υπαρχει καποια αλλη wireless που προτείνετε? μέχρι 250 συνολικά. Για 2 κάμερες σχετικά καλής ανάλυσης.
  25. Jimaki MBG

    Σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι

    Τελικά θέλω μόνο σε εσωτερικό χώρο, 4 εις κάμερες ,καλύτερα IP απ'οτι κατάλαβα. Να μπαίνω να βλέπω live τι γίνετε στο σπίτι με τον μικρο ενώ λείπουμε. Αλλά να υπάρχει και καταγραφικό έτσι ώστε αν χρειαστεί να τσεκαρω κάτι. Για server το βλέπω δύσκολο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.