Jump to content



Προβληματάκι με Power Management σε Dell U2413


acct

Recommended Posts

Επειδή βλέπω αρκετούς κατόχους Dell Ultrasharp είπα να κάνω την ερώτηση μπας κι έχετε καμιά ιδέα.

Έχω μια U2413 συνδεδεμένη σε GeForce GTX 650 Ti με DVI. Όταν συμπληρώνεται το sleep timer της οθόνης, σβήνει κανονικά. Όμως, όταν συμπληρωθεί το sleep timer του ΗΥ, η οθόνη ξανανάβει και εμφανίζει το μήνυμα:

There is no signal coming from your computer. Press any key on the keyboard or move the mouse to wake it up. If there is no display, press the monitor button now to select the correct input source on the On-Screen-Display menu.

Την ίδια στιγμή, άλλες οθόνες συνδεδεμένες στο DVI παραμένουν σβηστές. Δεν έχει να κάνει με το USB 3.0 hub. Το επιπλέον πρόβλημα όταν είναι συνδεδεμένο και το USB είναι ότι σβήνοντας την οθόνη από το κουμπί, ξυπνάει ο υπολογιστής, αν και με λίγο πασπάτεμα μπορώ μάλλον να υποχρεώσω το power management να αγνοεί το USB Hub. Έχω δοκιμάσει και με άλλο καλώδιο DVI (νομίζω και DL και SL), αλλά όχι με HDMI/DP.

Πιο αναλυτική περιγραφή του προβλήματος με όλα τα συμπτώματα αναλυτικά από άλλον ομοιοπαθή εδώ:

Re: U2413 Setting to sleep when computer is off - Monitors Forum - Peripherals - Dell Community

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.