Jump to content



HD7970. Προβλημα artifacts στα 1080p/144hz, σε 2D!


fuz10n

Recommended Posts

Καλησπερα!

Ανα καιρους εβλεπα περιεργα πραγματα στην 7970 μου. Κατι τετραγωνακια στο desktop, και ενιοτε ολη η οθονη γεμιζε γραμμες. Θα εξηγησω τι και ποτε.

Οταν λοιπον στην benq που εχω, παντα σε 1920χ1080, βαζω 120hz ολα ειναι οκ. Οταν βαζω 144 που ειναι και το μαξ, ειναι ολα καλα σε παιχνιδια δεν εχω το παραμικρο προβλημα, σε καποια site με βιντεο (πχ σε αυτο το κανει ΠΑΝΤΑ https://maps.google.com/help/maps/helloworld/desktop/preview/ ) και καμια φορα οταν παιζω βιντεο η οθονη γινεται ετσι:

prob.jpg

Το περισσοτερο που εχω κανει ειναι να βρω οτι σε κεινο το σαιτ το κανει ΠΑΝΤΑ και μονο σε 144hz. σε 120 ειναι ολα μα ολα οκ. Καμια φορα αν κλεισω το browser επανερχεται στο κανονικο το desktop (lol).

Διαβασα λιγο οτι ισως φταιει το downclocking που κανει αυτοματα σε 2d. προσπαθησα να το απενεργοποιησω ειτε μεσω afterburner ειτε μεσω regedit δεν τα καταφερα. Μετα ετρεχα furmark για να ανεβασω τα ρολογια κανονικα να μην κανει downclock, ανοιξα το σαιτ παλι τα ιδια, και καπου εκει ειπα να γραψω εδω.

Εχω μια vtx3d reference 7970 με 13.4 driver. Αν καποιος γνωριζει κατι πλζ πειτε γιατι μ αρεσει καλυτερα το 144 :)

Link to comment
Share on other sites

Η 7970 σταματαει στα 120hz ;) Ολα τα αλλα ειναι "patch" και "κολοκυθια καλαβρεζικα"..... οποτε μην "ξεχειλωνεις" αδικα την καρτα σου ;) Απολαυσε την στα 120hz και παλι ΑΡΧΟΝΤΑΣ θα εισαι ;)

Link to comment
Share on other sites

επειδη εχω δοκιμασει και με 7950 και με 680 να πιασω 2560x1440 με 120hz ,με την ΑΤΙ ειναι ολοκληρη ιστορια.Με την nvidia καθαριζεις σε 5 λεπτα.Επισης με τις ατι ειναι και το θεμα με το input lag που (υποτιθεται ?) εχει φτιαξει με τους τελευταιους drivers.

Προσωπικα θα σου ελεγα να την δωσεις και να παρεις 680 που τωρα τις σκοτωνουν με την καινουργια γενια (η 770 ) .Επισης το lightboost ειναι ενας ακομα λόγος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.