nobig Posted September 20, 2004 #1 Share Posted September 20, 2004 Καλημέρα. Έχεις δοκιμάσει κανείς το herrie's firmware (V1.07v2beta5); Με ενδιαφέρει μεγαλύτερη συμβατότητα με δισκάκια γιατί κάτι bulk Tayo yuden 4χ τα γράφω σε 8χ και έχουν κάτι ψιλοπαύσεις. Το firmware διαθέτει υποστήριξη dual layer αλλά αναρωτιέμαι μήπως έτσι κατοπονείτε περισσότερο το Laser με αποτέλεσμα μικρότερη διάρκεια ζωής.Η ποιότητα εγγραφής παραμένει η ίδια; με το 1.06 firmware; Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Posted September 20, 2004 #2 Share Posted September 20, 2004 εγω εχω το ιδιο dvdr αλλα καπου ειχα διαβασει οτι χανετε καποια ποιοτητα εγγραφης...δεν το εχω βαλει ακομα αλλα καποτε θα μπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Posted September 20, 2004 #3 Share Posted September 20, 2004 Το εχω 2 μηνες περιπου κανενα προβλημα.τα γραφει σχεδον ολα Χ 8 ακομα και κατι 4σαρια επαναγραψιμα.Εαν εχεις καλο dvd rom δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα με το διαβασμα,το nec δεν ειναι και το καλυτερο διαβαστηρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Posted September 20, 2004 #4 Share Posted September 20, 2004 Το εχω βάλει και ειναι μια χαρά. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Posted September 20, 2004 #5 Share Posted September 20, 2004 1.07v2 beta5 χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα. Έχει καλή συμβατότητα με πολλά δισκάκια.Αρχική απάντηση από Sakisτα γραφει σχεδον ολα Χ 8 ακομα και κατι 4σαρια επαναγραψιμα. Ποιά 4x rw έγραψες σε 8x; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Posted September 20, 2004 Author #6 Share Posted September 20, 2004 Αρχική απάντηση από chroma 1.07v2 beta5 χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα. Έχει καλή συμβατότητα με πολλά δισκάκια.Ποιά 4x rw έγραψες σε 8x; Taiyo Yuden χωρίς λογότυπο rated 4xΚάποιο thread για μαζική παραγγελία έχουμε καταλήξει στα ίδια με αυτά που χρησιμοποιώ; Τελικά γίνεται τα συγκεκριμένα να γραφτούν σε 8χ χωρίς προβληματάκια; Αν ναι με τι firmware Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Posted September 20, 2004 #7 Share Posted September 20, 2004 Το quote δε πήγαινε για σενα αλλά στον sakis για τα rw.TY 4x γράφονται μια χαρά με το 1.07v2 beta5 σε 8x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Posted September 20, 2004 Author #8 Share Posted September 20, 2004 Παίζει να κάνει κάποιος upload το firmware γιατί το site του είναι offline; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Posted September 20, 2004 #9 Share Posted September 20, 2004 Το forum δεν υποστηρίζει επισύναψη αρχείου πάνω από 100kb.Google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Posted September 20, 2004 #10 Share Posted September 20, 2004 Επανεγγραψιμα χ8?? - that would be the day !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Posted September 22, 2004 #11 Share Posted September 22, 2004 ουπσ καλα παιδια σορυ φυσικα και με τιποτα ουτε που ξερω πως πηγε το χερι και εγραψα τετοιο πραγμα,τι διαολο μεθισμενος ημουν;τα δισκακια φυσικα ηταν απλα + κατι i-b@se,πω πω ακομα γελαω,ρε τι παθενει κανεις,μπορω να το διορθωσω καπως ρε παιδια μην το δει και κανεις και νομιζει οτι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.