Jump to content

PRODIGY LIVE

manosone1416003187

Recommended Posts

Aσχετα εαν εισαι ροκας ή κατι αλλο πιστευω πως αξιζει να δεις prodigy,

οι τυποι παντα ηταν μπροστα απο την εποχη τους,

φανταζομαι οτι το νεο δισκακι τους θα ..σπερνει!!

Αρχική απάντηση από zyx

ακομα ζουν οι prodigy? ο keith ζει ακομα?

Αμέ, με τον καιρό χαζεύει όλο και πέρισσότερο, αλλά αντέχει... :p

Πλάκα-πλάκα, τους είχα δει το 93 στο πανεπιστήμιο και ομολογώ ότι εκείνο το βράδυ έχει μέινει αξέχαστο :)

Κοιταξα σε ενα site και θα εχουν 30 ΗΧΕΙΑ

(ικανότητα κάλυψης 15.000m2 / έκταση θεάτρου 4.500μ2)

32 SUB

(οσα ΔΕΝ εχουν στηθει ποτέ σε συναυλία στο Λυκαβηττό)

16 strobe-lights

28 ρομποτικα και κινουμενες κεφαλες..!Τι λετε λοιπον?:hmm:

εγω ψηνομαι για παρανομες και επικινδυνες ορειβασιες...................ειναι πολλα τα 40ευρω αυτον τον καιρο..........

σκεφτομαι και κατι αλλο............να παιξει κανα λαν παρτυ στο σπιτι μου και μετα να παμε καπακια συναυλια.......και γαμω τις ιδεες ε?(καλα ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.........την δευτερα θα ξερω στανταρ)

Πράγματι θα είναι πολύ καλή φάση. Βασικά ακόμα δεν έχω ακούσει το νέο τους cd αλλά δεν πιστεύω να αξίζει και πολλά. Το προηγούμενο cd τους δεν έλεγε. Καμία σχέση με τα προηγούμενα. Και σε αυτό το group άρχισε να αφήνει ο χρόνος τα σημάδια του.:turn:

To poison,firestarter,smack my bitch up,και ολα τα κομματια τους γενικα,ειναι πολυ ωραια.Ε,αμα τα ακους και live μαζι με τοσο κοσμο και σε ενα τετοιο κλιμα οπως αυτο που θα φτιαξουν,πιστευω οτι θα λεει πιο πολυ..

λοιπον παιδακια...........εγω με αλλο ενα παιδι απο εδω μεσα θα παμε στα βραχακια.....λεφτα για προτιτζι δεν περισσευουν......οποιος θελει να κανονισει να παμε ολοι παρεα σαν τα κατσικια ας ποσταρει....τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................

εγω 1η φορα θα δω συναυλια στο λυκαβητο απο τα βραχακια....ο φιλος ξερει τα κατατοπια.....εγω παντως ειμαι μεσα.....

αρκει να μην χρειαστουμε και κανενα αλεξιπτωτο.......την Sprite παντως θα την κραταω στα χερια μου...χαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.