Jump to content



D-link 930


giannisrip

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Θελω να βαλω μια ασυρματη καμερα στο σπιτι τις d-link ειναι το μοντελο 930l ασυρματη.Αν την τοποθετησω μπορω να μπαινω απο το μερος που θα παω διακοπες κ να βλεπω τον χωρο του σπιτιου?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Η κάμερα στην οποία αναφέρεσαι διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά και έξτρα καλούδια όπως όλες οι Ip cameras με σύνδεση ethernet (κυρίως για ρύθμιση ή χρήση καλωδίου) ή wifi.

Aυτό που ζητάς παρέχεται με την υποστήριξη του Dynamic DNS (Dyndns) και το dlinkddns.com της ίδια της dlink. Δέν γνωρίζω άν έχει υποστήριξη για noip.com η οποιοδήποτε άλλου free κυρίως dns service.

Στην ουσία δηλαδή αυτό που γίνεται στο τέλος είναι:

Έχεις σετάρει την κάμερα και είναι κλειδωμένη με δικό σου κωδικό για όταν θές να μπείς στο web interface της να δείς εικόνα. Συνήθως θα μπαίνεις μέσω τοπικής ip Π.χ 192.168.χ.χ

Για το απομακρυσμένο που ζητάς, χρειάζεσαι την κανονική σου ip. Αντί λοιπόν να χτυπάς την ip σου θα χρησιμοποιείς ένα Hostname όπως ikamerulamu.dyndns.com και θα βλέπεις ότι θα έβλεπες στο σπίτι μέσω internet. Τέλος θα χρειαστεί να σετάρεις μια ΠΟΡΤΑ - port forward για την κάμερα σου στο router από το οποίο πέρνει ίντερνετ αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.