Jump to content



Evga Gtx 660 Tune


lazarosleon

Recommended Posts

Εχω παρει αυτην εδω, EVGA GTX 660 SC Signature 2 3GB, η οποια ειναι καλυτερη μακραν και παντου απο την προηγουμενη μου. Ε, λεω, μιας και παρεχει δυνατοτητα ''γκαζιου'', αν ξερει κανα παλικαρι,καμια χρυση συνταγη να την ''πουσαρω'' λιγο.

Εκ πρωτης αποψης, αυτο που μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση, ειναι οι ''ησυχοι'' ανεμιστηρες, και οι πολυ χαμηλες θερμοκρασιες , ''33'' μαμα.

:red::red::red::red:

Κατα τα αλλα, ειναι πολυ ωραια καρτουλα :happy::D:D

Link to comment
Share on other sites

Ωραία άνοιξε το Gpu-z και στην καρτέλα Sensors κάνεις κλικ στο GPU Core Clock και επιλέγεις το Show Highest Reading..αφήνεις ανοιχτό το Gpu-z και τρέχεις ένα Benchmark και μετά τσεκάρεις το νουμεράκι που θα σου γράφει στο GPU Core Clock!

Το ίδιο μπορείς να το δεις και στο Precision X κοιτάζοντας το διάγραμμα Core Clock αφού βγεις από το benchmark,κινώντας τον κέρσορα πάνω υψηλότερο σημείο στο διάγραμμα..

Link to comment
Share on other sites

Τωρα που το παρατηρησα, το PHYSX που ειναι κατω κατω, δεν εχει το κλικ, στο GPU-Z. παρα του οτι εχω περασει τα παντα απο drivers & προγραμματα. ..... :rip:

Καμια απαντηση ????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.