Jump to content



Dell 5721 προβλημα


amartolos

Recommended Posts

Λοιπον παιδια το laptop το εχω ακριβως εναν μηνα, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο look, επιδοσεις αλλα μας τα χαλασε λιγακι πριν 2 μερες.

Το ανεμιστηρακι απο την cpu μαλλον την ειδε καπως και τωρα στις μεσαιες-χαμηλες στροφες κανει θορυβο.Σε full load ακους τον ανεμιστηρακι να ξεφυσαει χωρις προβλημα.

Ο θορυβος που κανει??Σαν να ακουμπαει καπου η φτερωτή.Σαν να εχεις ενα ανεμιστηρακι στο χερι σου και την ωρα που γυριζει το βαζεις να ''γλυφει'' με τις ακρες ενα κομματι χαρτι.

Οταν ξεκιναω το laptop δεν ακουγεται τιποτα.Μολις ανεβει η θερμκορασια και οι στροφες ξεκιναει το τικ-τικ-τικ _τρελη περιγραφη ετσι??-.Στην συνεχεια αν παω παλι σε idle οι στροφες του ανεμιστηρα πεφτουνε αλλα ο θορυβος παραμενει.Αν σηκωσω το laptop στα χερια και του δινω κληση μπρος-πισω (βαρκα σε κυμα)ο θορυβος αυξομειωνεται.

Το laptop ειναι οπως ειπα 1ος μηνος ,εχει εγγυηση και ειναι μαμα., δεν του εχω πειραξει/προσθεσει τιποτα.

Τι γινεται με το service της dell??Τηλ και θα μου πουνε να το στελνω για επισκευη??Ποσο θα χρειαστει για να μου το στειλουνε πισω?

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Προβλημα τελος.

Το πρωι ηρθε το ανταλλακτικο με το courier , και πριν λιγο ο τεχνικος και το αλλαξε.

Επαθα πλακα με την εξυπηρετηση της dell.Δευτερα παιρνεις τηλ και Τριτη εισαι ετοιμος??

Respect.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.