Jump to content

Crazy Zeus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παίδες είμαι καινούριος στον χώρο κι έχω ένα πρόβλημα...

θέλω να μου απαντήσετε τι ρόλο παίζει η κάρτα γραφικόν.

θα αγοράσω νέο PC

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/123574-quest-gamestation-xreme-i7-4770

κι με προβληματίζει η κάρτα γραφικόν καθώς την βλέπω πολύ μικρή σαν νούμερο...

επίσης θέλω PC για να παίζω με ultimate γραφικά στα games....

αλλά δεν θέλω για βλακίες παιχνίδια όπως π.χ minecraft.

όταν λέμε καλά γραφικά μιλάμε για καλά όπως π.χ batlefied 4 , skyrim κ.τ.λ...

αν πιστεύετε ότι με αυτό το pc θα παίζω καλά θέλω να μου απαντήσετε

επίσης θα πάρω κι οθόνη

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/117262-lg-22en33s-b

περίπου πόσα εκ θα είναι (όποιος ξέρει από ίντσες)

:help1::help::help1::help::help1::help::help1::help:

μπορώ να διαθέσω μέχρι 1500 € μαζί με οθόνη

(δεν θέλω να τα πάρω απο το ίντερνετ!

ούτε να είναι κομμάτια δλδ να το φτιάξω μόνος μου!)

Το πιο βασικό, δεν παίρνεις από κοτσοβολο υπολογιστή, αν θέλεις κανένα ψυγείο η τηλεόραση που είναι σε προσφορά μόνο τότε.

Ο υπολογιστής είναι τέρμα φαιλ αν τον πάρεις με τόσα λεφτά, 1300 και να έχει γραφικών προηγούμενης γενιάς για κανένα λόγο.

Από ότι κατάλαβα εσύ αυτό που θέλεις είναι να μην σου έρθει κομμάτια, για αυτό θα πρέπει να το πάρεις από ένα μαγαζί.

Αρχικά πρέπει να μας πεις μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις και θα δεις τη rig θα βγουν στην φόρα.

Για ίντσες με εκατοστά υπάρχει το γοογλε, γράψε inch cm και θα σου το βγάλει στην αρχή αρχή.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Το πιο βασικό, δεν παίρνεις από κοτσοβολο υπολογιστή, αν θέλεις κανένα ψυγείο η τηλεόραση που είναι σε προσφορά μόνο τότε.

Ο υπολογιστής είναι τέρμα φαιλ αν τον πάρεις με τόσα λεφτά, 1300 και να έχει γραφικών προηγούμενης γενιάς για κανένα λόγο.

Από ότι κατάλαβα εσύ αυτό που θέλεις είναι να μην σου έρθει κομμάτια, για αυτό θα πρέπει να το πάρεις από ένα μαγαζί.

Αρχικά πρέπει να μας πεις μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις και θα δεις τη rig θα βγουν στην φόρα.

Για ίντσες με εκατοστά υπάρχει το γοογλε, γράψε inch cm και θα σου το βγάλει στην αρχή αρχή.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

στην Ζάκυνθο έχουμε μόνο κωτσόβολο κι μουλτιράμα...

αν έχεις κάτι να μου προτείνεις πες μου...μπορώ να δώσω μέχρι 1500 μαζί με οθόνη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.