Jump to content



Αναβαθμιση καρτας ηχου


kataraman

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...εχω καιρο που κανω αποχη απο τις καρτες ηχου γενικος!!!

Προσφατα αγορασα τα Logitech Z-5500 που ολοι τα ξερουν πλεον και τα παιζω με την καρτα ηχου Creative SB1040 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI-X

και σκεφτομαι να παρω καμια πιο καινουργια καρτα ηχου και λιγο ποιο καλυτερη.

Το θεμα ειναι πια θα ειναι λιγο ποιο καλυτερη απο αυτην που ηδη εχω???Να δω παλι για Creative η Asus που βλεπω πλεον οτι ειναι ποιο διαδεδομενες???

Τωρα για χρηματικο οριο δεν ειμαι και συγουρος αλλα 50 με 60 ευρω πιστευω ειναι καλα...Αν ειναι για κατι λιγο παραπανω το βλεπουμε γιατι υπαρχει και δυνατοτητα να αγορασουμε και απο εξωτερικο που υπαρχουν και καλυτερες τιμες!!!

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν εχει κανενα προβλημα απλα σκευτομαι οτι ειναι παλια κατασκευαστικα και ενω εχω στησει ενα pc καινουργειο ειναι το μοναδικο που εχω μεινει "και καλα" πισω!!!

Link to comment
Share on other sites

στον ηχο δεν τρεχει η εξελιξη με την ιδια ταχυτητα οπως τα υπολοιπα μερη του πισι, επεξεργαστες-καρτες γραφικων κλπ.

αν σε καλυπτει ηχητικα η καρτα, μην ψαχνεσαι αδικα..!!

εγω πχ αλλαξα την creative soundblaster audigy που ειχα πριν, με την Xonar DG,γιατι δεν ειχε υποστηριξη για τα 7αρια..! αν ειχε, με αυτην θα ημουν ακομα...!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.